Drasztikusan csökkentették a készpénzt a pécsi trafikosok – Rettegnek a maszkos rablótól!

Zsínórban a negyedik trafikot rabolta ki Pécsett ugyanaz a maszkos, és beszédes férfi. A dohányboltosok rettegnek, a sorozatos rablások miatt minimálisra csökkentették a kasszapénzt – tudta meg az OK!PÉCS.

Ezúttal a Szigeti úti dohányboltot rabolta ki ez a férfi:

hirdetés

Ez a férfi pár nappal ezelőtt szintén kirámolt egy trafikot.

Illedelmesen köszönt, majd kirabolta a pécsi dohányboltot! – OK!PÉCS

Ezúttal szerda este az egyik uránvárosi dohányboltot rabolta ki egy maszkos férfi – mutatjuk videón. Nettó 500 ezer forintot kap az, aki felismeri és segít elkapni.

A júniusi, a júliusi, és az augusztus eleji esethez hasonlóan – kezében lőfegyvert vagy annak utánzatát tartva követelte az eladótól a napi bevételt, és miután azt megkapta, a rabló távozott a helyszínről. Az eladó most sem sérült meg.

Az elkövető 25-30 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas.

A négy rablást egyesítették a rendőrök, a korábban kitűzött nettó ötszázezer forint nyomravezetői díj továbbra is érvényben van.

Rettegés és védekezés

Az OK!PÉCS megtudta, rettegnek a pécsi trafikosok, attól félnek, ők lesznek a következő áldozat. Emiatt – az üzletek tulajdonosai – elrendelték, hogy csak minimális váltópénz lehet a kasszákban, főleg apró és pár darab ötszázas, ezres és kétezres.

– Alig tudok visszaadni a vásárlóknak, ha nagyobb címlettel fizetnek, de még az ötezresből is. Mindenki megérti, hogy miért van ez, nem bosszankodnak – magyarázta lapunknak az egyik eladó, akinek a zsebében ott lapul egy erős gázspray is – mutatta.

Az asszony azt mondta, csak minimális készpénzt tartanak a kasszában egészen addig, ameddig el nem kapják a maszkos rablót.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter