Durva cicaharc alakult ki a pécsi ellenzékben

Mellár Tamás pedig már ott tart, hogy ő tulajdonképpen jobboldali politikát hirdetett a kampányában, ezért simán beállhat Karácsony Gergely mögé és beülhet a Párbeszéd frakciójába! 

Durán kiosztotta Mellár Tamást a Jobbikos Fogarasi Gábor, hazugnak és árulónak nevezte, amiért a függetlenként megválasztott országgyűlési képviselő úgy döntött, hogy “keres 135 millió forintot” Karácsony Gergelynek és a Párbeszéd – pénzből és pénzért összehozott – frakciójának, és beül oda.

hirdetés

Mellár Tamás sem maradt adós a válasszal: megahosszú értekezésben osztotta ki, de nagyon; illetve alázta porig Fogarasi Gábort a Facebookon. A csavaros és igen dühös reakciójában Mellár még azt is le bírta írni, hogy ő “a választási kampány során végig egy jobbközép politikai álláspontot képviselt”.

Mellár szerint egyébként Fogarasi és a Jobbik most azért támadja őt, mert ők rossz kampányt csináltak és elvesztették a választást, a professzor viszont győzött.

A közgazdász nagyon hosszú értekezése egyébként arról szól, miért támogatja Karácsony Gergelyt, illetve, hogy miért szimpatikus neki; és persze cáfolja, hogy elárulta volna a szavazóit.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter