Egészséges kislányt szült a 17 éves pécsi gimis lány, aki nem tudta, hogy terhes

Állítólag fogalma sem volt terhességéről annak a pécsi közgazdasági szakközépiskolában tanuló lánynak, aki kedden délelőtt meglepetészszerűen szült falusi otthonában – a mentősök beszámolója alapján. Bár a csecsemőt újra kellett éleszteni, már mindketten jól vannak.

A Pécsváradhoz közeli, alig 300 fős faluban gyorsan elterjedt a nem mindennapi sztori. A lányt mindenki ismeri, mégsem vette észre rajta senki, hogy gyereket vár.

A mentősöket rosszullét miatt a lány hívta ki, majd amikor vizsgálni kezdték hirtelen megszült – írtuk meg tegnap részletesen. A baba nem sírt fel, ezért kellett újraéleszteni. A lányt és a babát a pécsi szülészetre szállították, most már mindketten jól vannak.  A kislány koraszülöttnek számít, ezért még egy ideig megfigyelés alatt tartják a kórházban.

Meglepte a nőt, hogy terhes, illetve hogy szülnie kell: szinte az utcán hozta világra gyermekét! – OK!PÉCS

Izgalmas, meglepő, de szomorú történetet osztottak meg a mentősök. Eszerint, “nem várt fordulat lepte meg őket Baranya megyében”. Egy fiatal lány kérte a mentők segítségét hasi fájdalmai miatt. A lány a mosdóban fogadta az orvosokat és elmondta, hogy tegnap ugyan felkereste háziorvosát, de a panaszok azóta sem szűntek meg.

Bár a lány is azt állította, hogy nem tudott a terhességéről, ezt a lány ismerősei cáfolták.

– Nem igaz, tudta jól, hogy gyereket vár, csak titkolni próbálta a nagyszülei előtt, akik nevelik. A barátja mohácsi, tőle van a baba – mondta lapunknak a két falubeli fiatal is, akik szerint az sem igaz, hogy a lány elment a háziorvosához. (Nekünk is gyanús volt ez a mozzanat, ugyanis ha van olyan orvos, aki nem vesz észre egy terhességet, az több lenne, mint problémás – a szerk.)

Úgy tudjuk, a családban most mindenki nagyon boldog, a nagyszülők nem is gondolták, hogy ilyen fiatalon dédszülők lesznek, és nem hibáztatják a kamaszlányt.

(Borítóképünk illusztráció!)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter