Egy baranyai KDNP-s politikus a letartóztatott bróker “apósa”

Hargitai Jánosról van szó, akinek lánya, Linda a bukott brókercég vezérigazgatójának, Tölgyesi Péternek az élettársa, aki március elejétől előzetes letartóztatásban ül. A sztorit a Blikk derítette ki.

– Nem tudtunk semmit, váratlanul ért a brókerbotrány. A lányom sem sejtett semmit – vallotta a Blikknek a baranyai politikus, aki a Blikk szerint nagyon kínosan érezte magát, amikor a lap a Buda-Cash-ügyről kezdte faggatni.

hirdetés

Hargitai azt állítja, alig ismeri a lánya élettársát, talán, ha háromszor találkozott vele, mivel ő vidéken él, Linda viszont Budapesten.

A vezető KDNP-s politikust különösen rosszul érintette a botrány, ugyanis pár hónapja unokával ajándékozta meg lánya. Most pedig egyedül kell nevelnie a kicsit. Az apa, vagyis Tölgyesi előzetes fogvatartását a napokban hosszabbította meg a bíróság július közepéig.

Hargitai János cáfolta, hogy lett volna megtakarítása a Buda-Cashnél vagy a Quaestornál.

hargitai

Még az ág is húzza

Hargitai Jánosnak nincsenek jó hetei. A napokban derült ki, hogy korábban ő nevezte ki a Sellyei Járási Hivatal élére azt a vezetőt, akiről kiderült, hogy III/III-as hivatásos tiszt volt és 1989-ben rendszeresen jelentett a KDNP-ről és a Fideszről.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter