Elismerték: Egy ernyőszervezet mögé bújnának a pécsi balliberálisok ősszel

Péterffy Azonnali2

Bár ezt már megírta az OK!PÉCS is, ezt most maga a polgármester-jelöltjük, Péterffy Attila árulta el az Azonnalinak adott interjúban. 

Elejtette egy interjúban Péterffy Attila, hogyan bújtatná el a nem túl jól hangzó balliberális pártokat egy látszólag civil, független ernyőszervezet mögé.

hirdetés

“Abban gondolkodunk – bár ez még nincs eldöntve –, hogy az összes ellenzéki párt és civil szervezet egy ernyőszervezet mögött indul majd ősszel. Ez az ernyőszervezet indítaná a 18 pécsi választókörzetben a 18 ellenzéki jelöltet – a tizenkilencedik az ernyőszervezet polgármester-jelöltje”

magyarázta Péterffy az Azonnalinak a Corso Hotelben ücsörögve.

ernyőszervezet

Lapunkban már korábban is megírtuk egy belső informátorunk alapján, a trükk az, hogy a Mindenki Pécsért Mozgalom lenne az a szervezet, amely mögé bebújnának a pártok és jelöltjeik.

Így ugyanis a szavazólapon nem balliberális pártokat látnak majd a pécsiek, hanem egy civilnek tűnő szervezetet, és annak egy jelöltjét, illetve polgármester-jelöltjét.

Az identitást, pártkötődést muszáj ugyanis elrejteniük, erről Kunszt Márta is beszélt azon a bizonyos kiszivárgott DK-s hangfevételen, ami bejárta az országos sajtót is.

Kunszt többször is felhívja a tagok figyelmét arra, hogy

ne a baloldali kifejezést használják, hanem az ellenzéki, illetve civil terminusokat, és emlékeztetnie kell a jelenlévőket, hogy a Mindenki Pécsért jelöltjeiként indulnak majd

Ez volt a korábbi cikkünk a témában:

Íme a Nagy Trükk: így győznék le a Fideszt Pécsen – OK!PÉCS

Bár egyelőre úgy tűnik, hogy csak Facebook-ellenzék van, és a Like-okért megy a harc, nem a városért; a Nagy Terv már formálódik. Mutatjuk.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter