Egy pécsi családot keres a fél ország!

Mégpedig egy báránybőrből készült, piros, tiszaőrsi mamusz miatt. Ha Ön a családjával Hajdúszoboszlón nyaralt a napokban, karikás orstort vásárolt Csaba bácsitól a Hortobágyon és meglátogatta a tiszaőrsi szűcsmestert, akkor jó hírünk van!

Tűvé teszi a fél országot egy pécsi családért Morvay Gyuláné, a tiszaőrsi szűcs felesége! Az elsőre nem túl izgalmasnak ígérkező történet mégis rendhagyó, ezért szállt be az OK!PÉCS is a pécsi család keresésébe. Kevés ilyen becsületes kereskedőt ismerünk ugyanis.

hirdetés

A napokban Hajdúszoboszlón nyaralt egy háromgyerekes pécsi család (fekete Lexus szedánnal!). Annyit lehet tudni, hogy elmentek Csaba bácsihoz a Hortobágyra karikásostort venni, majd Csaba bácsi küldte őket Tiszaőrsre, az ottani legendás szűcsmesterhez: Morvay Gyulához. Ott a család vásárolt is, többek között legkisebb, körülbelül 2-3 hónapos babájuknak egy báránybőrből készült szobamamuszt is. Ezt:

a mamusz

Ámde, ezt ott felejtették. A szűcsmester felesége azóta nullahuszonnégyben telefonál, hogy kinyomozza, hogyan is tudja a család után küldeni a mamuszt, mert “nagyon aranyos család voltak” – mesélte. (Egyelőre annyit tudott kideríteni a karikásostoros Csaba bácsitól, hogy a család pécsi, de itt elakadt.)

Szóval, aki magára ismer, annak jó hírünk van, na meg Morvay Gyuláné elérhetősége is!

UPDATE: Megvan a család!

Siker! Köszönet az olvasóknak, és a számos megosztásnak. Pár óra alatt meglett a mamusz boldog gazdája, na és persze a keresett pécsi család.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter