Egy pszichiátriáról szökött, veszélyes beteget keresnek Pécsen

Két napja kóborol a városban – gyógyszerek nélkül. Az anyja szerint veszélyes lehet, ezért nagy erőkkel keresteti.

A sajtótól kért segítséget a pécsi édesanya, aki kétségbeesetten keresi a fiát, aki két nappal ezelőtt szökött meg a 400 ágyas kórház pszichiátriai osztályáról. Illés Viktor skizofréniában szenved, pár napja a saját családját támadta meg: összeverekedett anyja élettársával.

hirdetés

Akkor kórházba vitték, de mikor másnap az anyaja arról érdeklődött, hogy van a fia, közölték vele, hogy nincs ilyen betegük, mivel önkényesen elment.

A férfi 183 centiméter magas, sovány, nagyjából 60-65 kilós. Szeme barnás-szürkés-kékes, haja sötétbarna, borostás. Különös ismertetőjele, hogy arca jobb oldalán egy nagyobb méretű májfolt látható. Amikor utoljára látták, akkor rövid ujjú, sötétkék, V nyakú pólót, egyszerű fekete melegítőnadrágot, valamint sötétzöld velúrcipőt viselt.

Viktor viselkedése valószínűleg zavart, ugyanis két napja nem vette be a gyógyszereit. Előfordulhat, hogy veszélyes a környezetére és önmagára is – mondta az anyja. Mivel szeret erőben kirándulni, könnyen lehet, hogy a Mecsekben bújkál.

illésviktoradorján

Az asszony azt kéri, aki esetleg látja a fiát, értesítse a Pécsi Rendőrkapitányságot.

UPDATE (08:45) : Hazaért a beteg fiú

Két napig aludt a Mecsekben, egy kiránduló vette észre és adott neki pénzt buszjegyre. A fiú hazaért – tájékoztatta a sajtót az édesanyja.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter