Egyelőre elmarad a pécsi horrorfilm bemutatója, mert összevesztek a készítők!

Nagy művészek, ha találkoznak, sosem egyszerű a helyzet.

Lapunk írt már a nyáron a még csak készülő pécsi horrorfilmről, pontosabban sorozatról, aminek az első epizódja a “A Panel” címet kapta.

hirdetés

Ez az igazi pécsi HORROR! – OK!PÉCS

Elképzelni is borzalmas, mi rejtőzik a kertvárosi panelek mélyén! A panel címmel igazi, pécsi horrorfilmet forgatnak a műfaj fanatikus rajongói.

Akkor úgy tűnt, lelkes kis csapat készíti a filmet, egészen jó kis előzetest is összepakoltak, de a helyzet azóta változott.

Mint most Németh József “főrendezőtől” megtudtuk, elég komolyan összevesztek a készítők, így egyelőre kútba esett a film bemutatója.

– Sajnos a társaságunkon belül egy-két ember el szeretett volna távolítani a saját produkciómból. Magatartási és hozzáállási problémák lehetetlenítették el a film végső utómunkálatait, ezáltal annak a bemutatását is. Ezért feloszlattam a társaságot, és megtettem a megfelelő jogi lépéseket a sorozat védelme érdekében – magyarázta lapunknak Németh.

Annyira komoly a harag, hogy gyakorlatilag a kukába dobta a “régi társasággal” forgatott filmet, és most újra szeretné forgatni az egészet.

– A stábot, és a csapat nagy részét újraszerveztem. Meggyőződésem hogy az új társasággal, és néhány jelenet átgondolásával, új jelenetekkel kiegészülve egy élvezhetőbb, egységesebb és véresebb Panelt tudunk létrehozni – bizakodik az ötletgazda.

A forgatásokat a múlt hétvégén el is kezdték már. Hacsak újabb összeveszés nem lesz, akkor a filmet november közepén mutatják be.

A film korábbi stábtagjait egyelőre nem tudtuk megszólaltatni, de tervezzük, mert kíváncsiak vagyunk, ők hogyan látják a történetet. Amint sikerült, frissítjük a cikket.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter