Egyelőre kevesen mennének el a Momentum pécsi szeánszára

Eddig ugyanis mindössze 104 ember jelezte, hogy biztosan elmegy a vadiúj párt fórumára. Bár ez semmit nem jelent.

Mint arról az OK!PÉCS beszámolt, csütörtökön érkezik Pécsre a Momentum Mozgalom (MoMo), annak a 45 napos országjárásnak a részeként, amit behirdetett a párt a NOlimpia kampány után. Bár az összegyűjtött aláírások elképesztően magas száma miatt írtuk korábban, hogy komoly figyelmeztetést kapott a kormány, Pécsen egyelőre nem látszik az invázió, vagyis az, hogy tömegeket érdekelne a MoMO. Sőt, az se látszik, hogy komolyan elégedetlenek lennének a pécsiek a jelenlegi politikai garnitúrával – de ez más kérdés.

hirdetés

Komoly figyelmeztetést kapott a Kormány – OK!PÉCS

266 ezer budapesti aláírás formájában. A magyar népszavazások közül ezt a számot eddig csak a Fidesz tudta túltolni 2007-ben a vizitdíjas, tandíjas aláírással, de az országos eredmény volt. A kérdés az, hogy vidéken, ahol kissé másképp kell politizálni, mások az ingerküszöbök (és a médiafogyasztási szokások is), mint mondjuk Budapesten, mennyire borul majd az eddigi papírforma.

A szervezet lapunknak azt nyilatkozta korábban, hogy több száz embert várnak Pécsett csütörtökön a Vasutas Művelődési Házba, de a hivatalos íventhez egyelőre csak alig valamivel több, mint százan csatlakoztak eddig a Facebookon. Persze ez igazából nem jelent semmit.

Kérdezzen Ön is!

Mi mindenesetre ott leszünk a MoMo fórumán, tudósítunk az eseményekről, és akinek van kérdése, az küldje el nekünk a szerkKUKACokpecsPONThu mailre csütörtök délig, és feltesszük a legjobbakat.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter