Egyet találhatsz, ki tér vissza a pécsi politikába!!!???!!!

A közeli jövőben VISSZATÉR a politikába Fodor Ibolya! Exkluzív interjút adott a botrányairól elhíresült pécsi önkormányzati képviselő a Pécsi Újságnak – ebből szedegettük ki a lényeget és a legjobb mondatokat.

hirdetés

fodor ibolya

1. “Nem tagadom, sohasem tettem, hogy hibáztam.”

Ezzel a felütéssel kezd neki a már jól ismert sztorinak, hogy sikkasztott, de “csak” a férjén akart segíteni – hangsúlyozta. Meg is fizett érte, már akkor is – mondta, elúszott a lakásuk, hogy fizetni tudjon.

2. “Ugyan rosszul esett, hogy nem állt ki mellettem a Fidesz, de elfogadtam, megértettem.”

Ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy “derült égből villámcsapásként” érte a személye körül kirobbant botrány, amiben a Fidesz nem állt ki érte, pedig ő egy “hagyományos baloldali körzetben” is nyerni tudott.

3. “A kisfiam dadogni kezdett, éjszakánként felsírt. Volt, hogy megkérdezte, anya, igaz-e hogy el fognak téged vinni tőlem.”

Nem bírta sem ő, sem a családja a nyomást – magyarázta. Gyermekével pszichológushoz jár, de már csak egyedül, mert a házassága is tönkrement – állítja.

4. “Rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak a tüdőmben.”

Folytatódott a tragédia – meséli,de szerencsére gyorsan észrevették, megműtötték és már jól van. Kemoterápiára el sem ment. Azt gondolja, hogy a folyamatos nyomás, a gyűlölködés okozta a daganat kialakulását.

5. “Terveim szerint a közeli jövőben, ismét elkezdem képviselői munkámat a városházán. Eldöntöttem, nem mondok le.”

Nem félt senkitől, hanem betegsége miatt nem járt be a Közgyűlésekre – magyarázta. De most már be fog menni. Azt mondja, mindenkinek a szemébe tud és a szemébe is mer nézni. A kérdés inkább az szerinte, vajon “ők állják-e majd a tekintetem”!

A legrövidebb politikai karrier

Fodor Ibolya volt az a pécsi önkormányzati képviselő, aki pár héttel a győztes választás után már le is nullázta magát. Teljesen! Lehazaárulózta az internetadó ellen tüntetőket, majd kiderült, hogy elítélték korábban sikkasztásért, amit először letagadott, de végül kénytelen volt beismerni.

Aztán újságírót és kommentelőt fenyegetett és majmozott, a Fidesz frakció is kizárta, de nem volt hajlandó lemondani mandátumáról, hiába tanácsolta neki ezt Páva Zsolt. Így független képviselőként maradhat tovább.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter