Egyetlen értékelhető ajánlat sem volt Pécs egyik legjobb ingatlanára!

Amelyet az önkormányzat nettó egymilliárdért akar eladni. A volt Bőrklinikáról van szó, amiről eddig úgy tűnt, komoly vevő jelentkezett be érte.

Rövid, egymondatos közleményben jelentette be az önkormányzat, hogy

hirdetés

“A pécsi 4641 hrsz.-ú ingatlannal (volt Bőrklinika) kapcsolatban 2017. október 25-én lefolytatott liciteljárás eredménytelen volt, értékelhető ajánlatot egyetlen érdeklődő sem tett.”

Korábban pedig nagy várakozás övezte a licitet, annál is inkább, mert az önkormányzat egyértelműen jelezte, hogy van konkrét vásárló, vagy legalábbis valaki, aki komoly ajánlatot tett. Ehhez képest igen meglepő a szerdai sikertelen licit.

Az ingatlanbecslés szerint a tömb közel 1 milliárdot ér nettóban, a licit is majdnem ennyiről indult: 992.800 000 Ft + ÁFA.

Az 1 hektáros kertben álló, több mint 8000 négyzetméteres épület kivételesen jó helyen van az egyetemisták szempontjából, számos kar van a közelben.

Arra tippeltünk korábban, hogy olyan ingatlanfejlesztő vásárolná meg, aki elsősorban a gazdag, külföldi egyetemistákban gondolkodna és számukra építene, vagy alakítaná át az egykori kórházat apartmanokká.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter