Egyidőben lehetsz Pécsen és Londonban is!!!

Nem időugrás, vagy teleportálás a megoldás, de majdnem. Viszont élőben élvezheted a világ egyik legnagyobb operaházának előadásait. És még popcornt is ehetsz közben!

A londoni Royal Opera House 2015/16-os évad összes elődását élőben lehet majd megnézni Pécsett az Uránia Moziban. Műholdas kapcsolattal közvetítik majd az előadásokat, a lehető legjobb kép- és hangminőségben.

hirdetés

A Rómeó és Júlia, a Figaro házassága, A diótörő, a Traviata és a Lammermoori Lucia darabokat szeptember 22. és jövő április 25. között lehet megnézni.

Az előadásra 2.200 forint a jegy.

További részletekért errefelé olvassgass.

A közvetítésről szóló csütörtöki sajtótájékoztatón Girán János, Pécs alpolgármestere azt mondta, jó döntés volt újra életet lehelni az Uránia Moziba, mert azóta is töretlen a mozi sikere és népszerűsége, valamint látszik, hogy az üzemeltető is komolyan veszi a pécsiek “szórakoztatását”.

– Azzal, hogy Pécsen is előrhetővé válik és élőben élvezhető lesz a londoni Royal Opera House évada, újabb különleges kulturális élménnyel gazdagodhatnak a pécsiek – magyarázta az alpolgármester.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter