Egyre durvábban ekézik az önkormányzati lapot Pécsen

Most a cég plakátjait ragasztgatták át éjszaka ismeretlenek, akik szerint a lap és a főszerkesztő hazudik. A portál vezetőjét nem hatotta meg különösebben az akció, be is számoltak róla.

A HVG-n jelent meg, miszerint alig kerültek ki a PécsMa.hu új plakátjai a baranyai megyeszékhelyen, pécsi aktivisták máris meghekkelték azokat. A PécsMa.hu a város tulajdonában lévő, Pécsi Kommunikációs Központ Kft. kiadásában megjelenő lap, amely főleg a fideszes városvezetés álláspontját tükrözi – írják. A lap főszerkesztője Bóka Máté, az online lap plakátjaira pedig  aktivisták

hirdetés

Meddig hazudsz Bóka Máté?

feliratokat ragasztottak.

image.aspx

Fotó forrása: HVG

image.aspx-2

Fotó forrása: HVG

Legutóbb az Anyák Napi pécsi tüntetésen került a célkeresztbe az önkormányzati médiacsoport, akkor töb száz aláírást gyűjtöttek össze a szervezők annak érdekében, hogy “vonják felelősségre a kiadó vezetőjét és a főszerkesztőt az elfogult és egyoldalú tájékoztatás” miatt, illetve ártalmatlanították és “méregtelenítették” is a lapokat.

Méregtelenítették a “propagandát” a vasárnapi pécsi tüntetésen – OK!PÉCS

Na de mire lesz elég mindez? Ez csak egy a sok, sok kérdés közül. Az OK!PÉCS élőben tudósított a Széchenyi térről. Több, mint kétezren (mások szerint 700-800-an) mentek el arra a vasárnapi, anyák napi kormányellenes tüntetésre, amit egy “migráns” szervezett: a Pécsett közismert, “tulipános holland” Simon Wintermans.

A tüntetést szervező Simonn Wintermans – aki igen érdekes, exkluzív interjút adott lapunknak – azóta járt a polgármesternél is, akinek leadta a petíciót, de a napokban arról panaszkodott a Facebookon, hogy azóta sem történt semmi az ügyben. 

Simon Wintermans: Gátépítésben jó vagyok, most pedig nálam áttört a gát – OK!PÉCS

És, ha elég magasra emelkedik a víz, akkor még az is lehet, hogy a pécsi holland olyat lép, amire kevesen számítanak a pécsi közéletben – árulta el az OK!PÉCSnek adott exkluzív interjújában az 53 éves „boldog migráns”. Simon Wintermans, a 20 éve Pécsett élő „biciklis holland” üstökösként tört fel a politika mocsarából, és nőtte ki magát – ahogyan ő mondja magáról: civil vezérszónokká.

Bóka Mátét egyébként láthatóan nem hatja meg különösebben a tiltakozó akció, olyannyira, hogy például ezt a hírt is leszemlézte a lapban.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter