Egyre inkább belebonyolódik a pécsi ellenzék az “ellőrobotos” ügybe

Újabb szenzáció a pécsi politika mindennapjaiból!

Az “ellőrobotozás” előzménye

Azok kedvéért, akiknek a napja nem abból áll, hogy végig olvassák az összes sajtóterméket a városban, kezdjük az elején ezt a szenzációs történetet.

hirdetés

Orbán Viktor családvédelmi akciótervének bejelentése utáni napokban volt a PécsiSTOPnak egy kissé túltolt véleménycikke a témáról, amiben a szerző nem fukarkodott az olyan nagyívő fordulatokkal, mint:

  • könyékig túrt bele minden magyar nő szülőcsatornájába,
  • szüld tele a Kárpát-medencét, hogy a migráns ne férjen már ide
  • hat pulya is ki kell potyogtatni egy lekoszlottabb autóhoz is.
  • (a magyar nők) lehet hogy szívesebben szülnék meg mindjárt az autót, ha már úgyis ellőrobotot csinált belőlük a kormány
  • Mi lesz, ha az, aki gyermekelőállítás közben nem a párt nevét sóhajtozza, annak cancelelik a gyerekét

Megesik az néha, hogy a tollforgatót elragadja a hév (vagy a sérettség, néha pedig a vak düh), ezért igazán szót sem érdemelt volna a pécsi fidesz hétfői közleménye sem, amiben beleálltak a PécsiSTOP-ba emígyen:

“A Fidesz pécsi elnöksége mélységes megdöbbenéssel fogadta, hogy ilyen tartalmú írások 2019 Magyarországán megjelenhetnek, még ha erre egy MSZP-közeli internetes felületen került is sor. Bíztunk benne, hogy az írás megjelenése óta eltelt napokban a szocialisták és szövetségeseik egy emberként határolódnak el a cikk tartalmától. Erre azonban az internetes bejegyzések szerint saját szimpatizánsaik sajnálata ellenére sem került sor.

Ezért a Fidesz pécsi elnöksége felszólítja a Magyar Szocialista Pártot és minden más politikai szervezetet, amely velük szövetkezik, hogy valljanak színt a kérdésben! Valljanak színt, egyetértenek-e a cikk tartalmával, osztják-e azokat a nézeteket, amelyeket az írást jegyző ismeretlen képvisel? Vagy pedig mondják ki nyíltan, hogy elhatárolódnak mind az írástól, mind az azt közlő felülettől!”

A pécsi ellenzék szíve és motorja szerint szellemes

Van azonban a pécsi ellenzéknek egy fáradhatatlan motorja (szíve), aki, ha nem lenne, tán ellenzék sem lenne Pécsen. Ágoston Andreának hívják ezt a motort; az egyszemélyes hadsereget, aki a Liberális Párt (igen, tényleg van ilyen) pécsi frontembere, és minden ellenzéki, vagy kormányt utáló legnagyobb támogatója, tüntetések és forradalmi csoportok szervezője és előállítója. Andrea asszony fáradhatatlanul ontja tele az elektronikus és fizikailag is létező felületeket mindennel, ami kormányellenes. Most éppen azzal, hogy szerinte “szellemes” ellőrobotozni.

“Nem határolódom el.Sőt.A “másik oldal”irigylésre méltóan szellemesre megirt szösszenetével mélységesen egyetértek.A magyar lakosság nem egészen egy százalákát érintő,”jótét”homályos és becsapós “népjóléti”intézkedés és igéretcsomag megint egy hamis igéret csupán.A pécsi nők már szervezik a választ a pécsi fidesznek.” – írta ki magából a véleményét a Facebookon Ágoston Andrea, és ezzel egy perc alatt többet ártott a saját politikai oldalának, mint amit 20 darab pécsi fidesz közlemény okozni tudott volna.

A pécsi önkormányzat lapja pedig résen volt, és ki is szúrta, ahogy kell Ágoston Andrea vallomását, amit kellően feltupírozva a nyilvánosság elé is tártak azzal a címmel, hogy “Mellár főtámogatója szerint ‘irigylésre méltóan szellemes’ nőket ellőrobotnak nevezni”.

Kíváncsian várjuk a folytatást, biztosak vagyunk benne, hogy lesz!

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter