Élet költözhet a Király utcai üres éttermekbe?

A Pécs Holding ugyanis meghirdette a pécsi főutca elején lévő helységeket, összesen és legalább 3,5 millióért.

Hétfőig lehetett pályázni a volt Dómra, a volt Massimora, a volt Enoteca Corsora és a Mecsek cukrászda alatti egykori diszkóra, a Cortez/Contact-ra. Hogy akadt-e komoly érdeklődő, azt egyelőre nem árulták el a Pécs Holdingnál, azt viszont igen, hogy összesen és minimum 3,5 millió forint plusz áfát várnak a bérlőktől. (A minimális bérleti díjak: Massimo: nettó 520 ezer, Dóm: nettó 595 ezer, Enoteca: nettó 730 ezer, Contact: nettó 990 ezer)

hirdetés

A vitás ügyek azonban a volt bérlőkre és az ingatlanhasznosítóra tartoznak, az új, leendő bérlők már új lapot nyithatnak, amelynek nyertesei végső soron a városlakók és a Pécsre látogatók lehetnek. Tiszai Szabolcs, a Pécs Holding Zrt. vagyonkezelési osztályvezetője lapunk érdeklődésére azt mondta, hogy a pályázatokat hétfő délig kellett benyújtani. Mindegyik ingatlannál megjelölték a minimális havi nettó bérleti díjat (Massimo: 520 ezer, Dóm: 595 ezer, Enoteca: 730 ezer, Contact: 990 ezer). Azt illetően, hogy mit lehet ott megvalósítani, nem volt kikötés, gyakorlatilag bármit, amelyre az ingatlanok az adottságaik miatt alkalmasak lehetnek. Vannak, voltak érdeklődők, de részletekkel, s azzal kapcsolatosan, hogy mit terveztek, milyen elképzelésekkel jelentkeztek a leendő bérlők, egyelőre nem szolgálhatnak, közölte Tiszai Szabolcs.

Mint arról az OK!PÉCS beszámolt, az egykori Murphy’s Pub már gazdára is talált – havi 900 ezerért, amit ezekben a napokban is gőzerővel vernek szét és építenek teljesen újjá.

(via BAMA)

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter