Elfogták a fiatal nőt zaklató pécsi férfit

Csak a szerencsén múlt, hogy nem erőszakoltak meg egy fiatal színésznőt a Pécsett, ahol a napokban zajlik a Pécsi Országos Színházi találkozó. K. Viktória (26) hétfőn hajnalban egyedül sétált haza, amikor a támadó rávetette magát. Az elkövetőt szerdán délelőtt elfogták, a támadást beismerte, de az erőszakot nem. 

A színésznőre a pécsi vasútállomás közelében támadt rá a 48 éves férfi hétfőn hajnali három óra környékén. A támadó információnk szerint meg akarta erőszakolni a lányt, de amikor az kiabálni kezdett, elmenekült.

hirdetés

A színésznő legutóbbi közösségi oldali fényképes bejegyzése szerint a támadás előtt három órával barátjával sörözött, de az nem derült ki, hogy miért csak egyedül ment a támadás helyszínétől alig 50 métere lévő közös lakásukba.

fb szineszno

A Pécsi Nemzeti Színház szóvivője Nagy Eszter kérdésükre megerősítette, hogy társulatukban játszik a megtámadott színésznő, de többet nem tudott mondani az esettel kapcsolatban. Mivel már nyári szünet van ezért nincs olyan darab, amelyben helyettesítésre lenne szükség, sőt a színésznő a POSZT egyik darabjában sem játszik.

A színésznő esetleges sérüléseiről nincs információ.

rabló

A Baranya Megyei rendőr-főkapitányságon érdeklődésünkre megerősítették, hogy rablás miatt ismeretlen tettessel szemben nyomozást indítottak, azt pedig nem cáfolták, hogy először meg akarta erőszakolni a lányt a támadó.

A rendőrség a körözésben még egy húsz évvel fiatalabb férfit keresett, de egy 48 éves férfit fogott el szerdán délelőtt Pécsen. A kihallgatás utáni felvételeken az is látszik, hogy a férfi térde sebes, valószínűleg megsérülhetett az elfogáskor.

 

Kihallgatásán részletes, feltáró jellegű beismerő vallomást tett, úgy tudjuk a rablást igen, az erőszakot nem ismerte el, azt is mondta, hogy pénzre volt szüksége, ezért támadt a lányra. A féri előzetes letartóztatást kezdeményezte a rendőrség.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter