Eljárást indított a rendőrség Páva Zsolttal szemben

Azért, mert kék villogóval az autóján vezette fel a Magasház bontásáról távozó teherautót. Mondjuk, épp egy rendőrautó ment előtte a sorban.

Az RTL borította a bilit először, nekik szúrt szemet, hogy a nagypénteki bontáson a pécsi polgármester autóján kék villogó van. Ennek használatához viszont speciális engedélyre van szükség, de ez persze nem volt Pávának – oknyomozták ki.

A Babara.hu szintén érdeklődött a rendőröknél, hogy mi a helyzet, mire ma ezt a választ kapták:

“Az Ön által kérdezett esettel összefüggésben, Pécs polgármesterével szemben a rendőrség megkülönböztető jelzést adó készülékkel kapcsolatos szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított. Tisztelettel: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság”

zsoltnak04

Nyilván a szabály az szabály, de kérdéses, hogy a Páva autója előtt haladó, “igazi felvezető” rendőrautóban senkinek nem szúrt szemet a kék villogó?

magashaz, hl, 1

Páva Zsolt sajnálja

Az önkormányzat sajtósa a következő reagálást juttatta el érdeklődésünkre Páva Zsolt nevében:

“Az volt a célunk a pénteki eseménnyel, hogy a pécsiek szempontjából egy történelmi jelentőségű tevékenységre, a Magasház bontására felhívjam a figyelmet. Amennyiben hibáztam, a rendőrségi eljárás eredményét tudomásul fogom venni, az eljárásban közreműködök.”

A polgármester akár 150 ezer forintos bírságot is kaphat.

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter