Ellenzéki szövetség: “A kapzsiság győzött az elvek felett”

És „csak a pozíciókkal seftelnek” a pártok egymás között – mondja az LMP és a Jobbik az MSZP-ről, DK-ról és a Momentumról.

Közös közleményt írt az LMP és a Jobbik, amelyben keményen beleszálltak a balliberális pártokba (MSZP, DK, Momentum). Mert szerintük a fideszes

hirdetés

„kétharmad okozóival nem lehet leváltani a kétharmadot”, és akik összefogtak egymással, azok csak pozíciókkal seftelnek.

Azt is írják, hogy a bemutatott jelöltekkel és a mögöttük álló pártszövetséggel nem lehet leváltani a Fideszt, hiszen épp ők okozták a kétharmadot, és számos esetben a mai napig helyi szinten kollaborálnak a narancsuralommal.

Ez a megállapodás nem a változást és nem az ellenzéki győzelmet szolgálja, hanem a parkolási maffiát és a korrupt szocialista világ túlélését.

Az LMP és a Jobbik elkeserítőnek tartják, hogy ebben részt vesz a Momentum, szerintük a Momentunak inkább velük kellene szövetkeznie.

A közleményt azzal zárják, hogy

sajnálják, hogy a kapzsiság győzött az elvek felett.

A fenti közlemény Budapestre vontakozik, ahol az MSZP, a DK és a Momentum megegyezett a kerületi polgármester jelöltekről, ám ebből kihagyták az LMP-t és a Jobbikot.

Tökéletes ellentmondás: itt is seftelnek a pozíciókkal?

Számunkra ez azért érdekes itt Pécsett, mert kíváncsiak vagyunk arra,

hogyha  az LMP és a Jobbik szerint ott “a kapzsiság győzött az elvek felett” és „csak a pozíciókkal seftelnek” a balliberális pártok, valamint “ez a megállapodás nem a változást és nem az ellenzéki győzelmet szolgálja”, akkor Pécsen mégis hogyan állíthatják ennek pontosan az ellenkezőjét?

Feltesszük ezeket a kétrédseket az LMP-nek és a Jobbiknak is, amint válaszolnak, frissítünk.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter