Előrehozott választást szeretne az MSZP Pécsen

Szerintük ugyanis csak egy új polgármester és egy új képviselő-testület tudja kihúzni Pécset a bajból. A Fidesz szerint már az is nagy segítség lenne, ha Tóth Bertalan “visszafizetné azt a 3,1 milliárd forintot”, amit szétosztogattak jutalomként 2002-2009 között. 

Aláírásgyűjtésbe kezd az MSZP Pécsen, hogy előrehozott választások legyenek – közölte ma sajtótájékoztatón Tóth Bertalan, a párt fővárosi frakcióvezetője. A szocialisták szerint ugyanis csak egy új polgármester és egy új képviselő-testület húzhatja ki Pécset a több milliárdos hiány csapdájából, nem pedig azok a törvénytelen ál-bizottságok, amiket a Fidesz létrehozott Csizi Péterrel és Hoppál Péterrel az élükön.

hirdetés

Apró szépséghibája a dolognak, hogy valójában jogilag lehetetlen előrehozott választásokat elérni ezekkel az aláírásokkal, ezt maga Tóth Bertalan is megerősítette, de arra jók, hogy “felrázzák a pécsieket”.

Fidesz: Tóthék fizessék vissza a 3,1 milliárdos jutalmat, amit felvettek

A Fidesz hosszú közleményt adott ki – válaszul az MSZP sajtótájékoztatójára. Ebben azt írják, már az is nagy segítség lenne, ha Tóth Bertalan “visszafizetné azt a 3,1 milliárd forintot”, amit szétosztogattak jutalomként 2002-2009 között Pécsen. Emellett pedig “egészen szégyenteljes az” – írják, hogy “ma olyanok rendeznek sajtótájékoztatót, merészelnek beszélni az önkormányzat gazdasági állapotáról, akikre visszavezethető a város jelenlegi anyagi helyzete”.

hirdetés
hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter