Először csak bosszúból erőszakolta az autókat Géza, meséli a nagymama

Még a rendőrök sem láttak olyan perverziót, amit egy pécsi férfi követett el autók ellen. Géza  szabadlábon van, és nagyon kedveli a Smartokat, valamiért velük szeret a legjobban szexelni. A kamera felvételek szerint igencsak élvezi az aktust, méghozzá 20 percig!

A napokban írtunk arról, hogy van egy férfi Pécsen, aki nem a nőkkel, hanem autókkal szeret szexelni. Videót is mutattunk, mert egy pécsi nő feltette, hogyan szereti éppen az ő autóját Géza.

hirdetés
Igen szűk az a lyuk a Smarton...

Igen szűk az a lyuk a Smarton…

A felvételt egy pécsi autószerelőműhely biztonsági kamarája rögzítette. A tulajdonos azért szerelte fel a kamerát, mert korábban kiszúrták, hogy már 10 autót, köztük több Smart-ot is “megrongált” egy ismeretlen.

– Nem értettem, hogy miért töri le valaki a tanksapkákat és keni be valami zsírral a lyukat. Az egyik kolléga megkóstolta, akkor derült ki, hogy margarin.

A kép csak akkor állt össze, amikor megláttam a felvételeket, és nem hittem a szememnek. A férfi kisebb szünetekkel 20 percig szexel az autókkal.

A rendőrök fetrengtek a röhögéstől, amikor mutattam nekik, de csak a rongálással tudták meggyanúsítani a tüzes szeretőt, mert az autóval való szexelés nincs benne a BTK-ban – mondta lapunknak az autószerelő műhely tulajdonosa, aki szerint kizárólag benzines autók az áldozatok. Vélhetően azért, mert azokon sokkal kisebb a lyuk, mint a dízelek esetében.

Alig hittek a szemüknek, miután megnézték a felvételeket a műhelyben.

Alig hittek a szemüknek, miután megnézték a felvételeket a műhelyben.

Az OK!PÉCS kiderítette azt is, hogy Gézát nemrég felfüggesztett börtönre ítélte a Pécsi Járásbíróság, de csak 3 rendbeli rongálás miatt, az autóban ugyanis nem keletkezett 50 ezer forint feletti kár.

– Hamarosan

egy újabb ügy miatt emelünk vádat a férfi ellen, de csak rongálás miatt.

Egy másik ügyet, amelyben szintén egy Smart az áldozat, meg kellett szüntetünk ellene, mert a kár nem haladta meg a szabálysértési összeg határát – mondta lapunknak Kutas Tamás a Pécsi Ügyészség szóvivője.

Tanksapka: a szerelmi bizonyíték

Nem tudta megmondani, miért csinálja.

Nem tudta megmondani, miért csinálja.

Érdekes, hogy a tanksapkák mindegyik esetben eltűntek, a férfi magával vitte őket. Talán szerelmi bizonyítékként.

A szabadlábon lévő férfit otthonában találtuk meg. Nagymamájával él, az asszony nagyon szégyelli az unoka ízlését, de azt mondja, nem tud mit tenni. Mint mesélte, unokája először bosszúból kezdte rongálni az autókat, majd szintet lépett és rákapott a lyukakra is. Így kezdődött a beteges vonzalom az autók iránt.

– Esténként csinálta, elősorban a haragosai autójáról törte le a tansapkát és kente be margarinnal. Aztán meg… – tudják miket tesz. Mit mondjak, ez nagyon kellemetlen, egyszerűen nem tudom megakadályozni – magyarázta lapunknak megrendülten a nagymama.

A fiatal férfi szintén otthon volt éppen, de hiába kérdeztük, nem tudott válaszolni arra, hogy miért szexel az autókkal. Azt mondta, ha fizetünk 50 milliót, akkor viszont bármilyen kamerának beint.

(A férfi keresztnevét megváltoztattuk!)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter