Elsőbálozónak tartja magát Mellár Tamás, majd nekiült a szintinek!

Ha eddig volt is bármiféle esélye a 2018-as választáson (nem volt), mostantól ezen nem kell izgulnia. 

Igazából 2-3 napja ülünk ezen a cikken és erősen gondolkodtunk, meg kell-e ezt mutatni a drága olvasóinknak. A kétségeink oka annyi, hogy a tiszteletreméltó Mellár Tamás akkora hülyét csinált magából (vagy csináltak belőle) a HírTV Privátszféra című műsorában, hogy a fal adja a másikat.

hirdetés

– Vékonyabbra kellett volna (09:57) – szúrt oda a feleségének Mellár Tamás, az asszony ugyanis a professzor szerint túl vastag ágakat gyűjtött a gesztenyesütéshez. Mellár felesége halvány mosollyal az arcán tűr, miközben a férje süti a gesztenyét.

Ilyen és ehhez hasonló kis intermezzók között beszélget a műsorvezetővel, de azon kívül, hogy egyfolytában Orbán Viktort szidja, igazából semmi nem derül ki sem róla, sem arról, mégis mit csinálna ő másként, az pedig mitől lenne jobb.

 

Mellár beszél egyfolytában, néha túl sokat (14:00), viszont csak akkor ad ki a kezéből bármit, ha a felesége is rábólint. Szerkenytyűnek nevezi a szintijét, amit meg is szólaltat a műsorban, sőt, még énekel is – mindezt DOBOLÓS PAPUCSBAN (15:38).

A műsor egyik csúcspontja – még a borozgatás előtt, amikor Mellár “üzenetértékű számot” énekel (19:24) érdekes angol kiejtéssel az összefogásról.

A műsor felénél egyébként már kibukik kissé, mert sokallja a forgatást, de azért beszél tovább. Szinte az egyetlen komolyanvehető mondta annyi, hogy míg 2010 előtti kormány(ok) egy jó gazdasági időszakban adósította el az országot, addig a 2010 utána kormány “hülyeségekre” költötte el az irdatlan mennyiségű eu pénzt, ahelyett, hogy technológiát fejlesztett volna belőle. Szerinte az Orbán-kormány belülről fog megbukni, mint a szocializmus; mert a Fidesz mostanra elveszítette az értelmiségi és szakmai támogatói bázisát.

A politikában elsőbálozónak tartja magát, nehezen is tudja elképzelni, hogy profi politikus legyen (36:50), és szerinte független emberekre lenne szükség a politikában, de hogy kik lennének ezek arra ötlete sincs.

Ha a műsor célja az volt, hogy egy kedves, bohókás vidéki nagypapa benyomását keltse Mellár Tamás, akkor az sikerült. Minden más – különösen politikai – szempontból viszont tragikus szereplést láthatott a közönség.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter