Elszabadult a P.O.K.O.L a PSN Zrt. Facebook oldalán!!!

Nyilván a PMFC miatt, pontosabban azért, mert “egy Pécsett soha nem látott összegű eszközfejlesztést hoztak tető alá”, ami mind arra való, hogy frankó legyen a futballpálya. Oh wait… Na, de mi van a csapattal – mondják az értetlenkedők!

Vicces, siralmas, szánalmas, trágár és még sorolhatnánk azokat a posztokat, amelyekkel tegnap reggel óta bombázzák a PSN Zrt.-t a Facebookon. A haragot az váltotta ki, hogy a pécsi sportcég kiposztolta, hogy új, “multifunkciós” géppark érkezett hozzájuk. Ezt a hírt azonban a PMFC szurkolói nem fogadták egyöntetűen kitörő örömmel.

hirdetés

“A retkes kurva anyátokat Nonprofit Zrt, főleg neked Vári. Takarodj Pécsről, te aljas senki!!! Ahol cikk fog rólad megjelenni, el foglak küldeni az aljas kurva anyádba! A stadionban nem lehet NB3-as meccset rendezni, nincs csapat, a kurva anyátokat!!!!”

– írja az egyik kommentelő.

Természetesen azért nem örülnek, mert úgy gondolják, gyakorlatilag vége a PMFC-nek, elfogyott ugyanis a pénz – ahogy ezt pár hete bejelentette a cég.

Pántlikázott pénz és az Istenek

Nem kellett azonban sokat várni, a PSN reagált példáula  fenti kommentre is egy meglehetősen hosszú és velős posztban. Ezt szószerint mutatjuk:

“Kedves PMFC-szurkolók, PMFC-barátok – mint például a roppant kulturált Georgie Bácsi…

Utóbbi úriember mondatait – pár hasonlóval együtt – már csak azért is tartom igencsak furcsának, és, ki merem mondani, aljasnak, mert bár “dicséretet” természetesen magyar sportvezetőként semmiért se várjon az ember…, na de földbe döngölést és “akasztást” azért, mert egy Pécsett soha nem látott összegű eszközfejlesztést hozott tető alá? Nem igazságtalan ez egy kicsit

Azokra a “kérdésekre”, hogy …ha nincs csapat, minek ilyen gépek?…, egy kis háttérmagyarázat. Ilyen értékű gépekért, ugye nem úgy szalad be az ember a boltba, hogy reggel kigondolja, még aznap kiválasztja, fizeti és viszi… Tehát, ha csak innen nézzük, amikor e gépeket megrendeltük, nemhogy volt csapatunk, de egyenesen NB II-es reményekkel kecsegtető, bajnokaspiráns csapatunk volt. Ha a gépek egy hónappal gyorsabban megérkeznek, “istenek” lettünk volna, így meg “kutyák”?

Másrészt, a “nagy PMFC-család” hányad részét is teszi ki a felnőttcsapat? A 10 százalákát? Vagy még annyit se? A 90%-nyi utánpótlás, amely a három nagy pályát – Stadion, Kovácstelep, Várkői – döntő többségében használja, az smafu? Az ő bokájuk kificamodhat, mert nem “elég puha és gondozott” a pázsit?

Ha Ön, Kedves Georgie Bácsi, és Barátai, így is gondolják, mi nem! Nálunk a csaknem 300 fős utánpótlássereg – nem mellesleg, a jövő felnőttei… – legalább olyan fontosak, nem is, kimondom, sokkal fontosabbak, mint az NB III-as “profik”. Ez a fejlesztés tehát alapvetően értük történt.

Ráadásul olyan “pántlikázott”, pályázaton elnyert MLSZ-forintokból, amelyeket kimondottan e célra kaptunk, játékosfizetésre tehát akkor se költhettük volna, ha az Önök tanácsaira akartunk volna hallgatni…

És akkor egy zárógondolat az Önhöz hasonló “Kulturált Szurkolókhoz”… Amint olvasom, néhányan gyűjtést is kezdeményeztek az elmúlt napokban a PMFC felnőttjátékosaiért… Kedves Szrukolók! Ez nemes gesztus, köszönjük is, de erre azért nincs szükség.

Nekünk épp elég “támogatás” lenne, ha a csaknem másfél ezer valódi, számunkra is nagy betűs SZURKOLÓ melletti 15-20 fős “harcias kemény mag”, aki az előző két idényben is botrányt botrányra halmozott a lelátón, a jövőben kicsit “visszafogná magát”, hogy a viselkedésük miatt ne kelljen a PSN Zrt.-nek újra csaknem tízmillió (igen, tízmillió…) forint büntetést kifizetnie, hanem az erre kényszerűségből elköltött forintokat is a csapat előmenetelére fordíthatjuk… Tisztelettel: Szűcs Zsolt, PSN Zrt.”

Egyébként a PSN válaszában van ráció, és nyilván a multifunkciós gépek jól jönnek a pályák karbantartásakor.

Akit a teljes poszt és vita érdekel, illetve megtekintené a gépeket is, az ide kattintoljon:

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter