Ennyiért lehet bejutni a fullosan felújított pécsi állatkertbe

Május 20-án kinyit a csaknem 2 milliárdból megújult pécsi állatkert és már az is kiderült, hogy milyen jegyárakkal kell számolni, ha meg akarjuk nézni például Bonifácot, az übercuki fóka bébit.

A felnőttjegy 1990 forintba fog kerülni, míg a diákok és a nyugdíjasok egy ötszázassal olcsóbban. A gyerekeknek 1300 lesz, de ha a kis család együtt megy, akkor a két felnőtt + egy gyerekért összesen 4000-et kell fizetni. Ha több gyerekkel mennek, akkor minden további gyerekbelépőért 500-at kérnek el. A testi vagy szellemi fogyatékkal élőknek jelképes 200 ft-ot kell leperkálniuk a belépőért.

hirdetés

A ZOO-ban az új állatok között lesznek pumák, perzsa leopárd, varacskos disznó, bengáli tigrisek, gyűrűsfarkú makik, zebracápa, szirti cápa, hiúz, oroszlán, de akarnak vásárolni még zebrákat, ormányos medvéket, egy barnamedvét, ragadozó madarakat, kaméleonokat és fapitonokat is.

zoo_index_temp

Megnéztük, hogy Szegeden mennyibe kerül az állatkerti kiruccanás, ott a felnőttjegy 250 ft-tal olcsóbb, viszont a családi jegy drágább 200 ft-al, nem beszélve arról, hogy ott gyerekenként 700 ft, nem pedig 500 a jegy.

A Nyíregyházi Állatpark már borsosabb árakkal dolgozik, ott 3000 ft egy felnőttjegy, a családi csomag pedig 7200, bár a sóstói intézmény más kategória, mert például van jegesmedvéjük is és komodói sárkányuk, ami nem mindennapi egy vidéki állatkertben.

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter