Erős kezdés a Made in Pécs Fesztiválon

Január 7-én, szombaton Pécs a húrokba csap. De nem is akárhogy!

A 2. Made in Pécs Fesztiválon, a pécsi zenekarok fesztiválján 109 pécsi együttes lép fel párhuzamosan a város hat klubjában (Eozin kávézó, Nappali Bár, Pécsi Est Café, Strausz Ti-ti-tá, Szabadkikötő, Trafik) reggel 10-től este 10-ig 20 perces koncertekkel.

hirdetés

A szervezők gondoskodtak arról, hogy érdemes legyen korán kelni ezen a napon, hiszen reggel 10 órakor nagyszerű produkciók indítják az egész napos programsorozatot.

10 órakor az Eozin kávézóban kezd a város rocklegendája, Rudán Joe, a Nappaliban Takáts Eszter lép fel, a Pécsi Est Caféban a Junkie Jack Flash, a Szabadkikötőben a 30Y billentyűse, Sárközy Zoltán ad szólókoncertet, a Trafikban pedig a Psycho Mutants rúgja be a partimotort.

A város rock klubjában, a Strausz Ti-ti-tában 10 órakor egy különleges metálébresztő várja a rockereket a Rockmaraton Fesztivállal és Rockfaterral.

Tényleg érdemes tehát korán elkezdeni ezen a napon a koncertlátogatást, és rászánni az egész napot arra, hogy minél több pécsi zenekart megnézzünk és meghallgassunk a pécsi zene ünnepén, a Made in Pécs Fesztiválon!

Merthogy Pesten a Lóvé, Pécsen a Love!

15877734_967954410016181_1138018069_o

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter