Ez a bájos asszony verte gyomorszájon a HírTV munkatársát Mohácson

Jól látszik a felvételen, ahogy kinézi magának a televízió technikusát, majd finoman közelebb araszol hozzá és egy hirtelen mozdulattal lecsap! Nagy roma balhé Mohácson.

Nem tartott sokáig a jó hangulat az Országos Roma Önkormányzat mohácsi ülésén. A szervezet elnöke az ülésen az önkormányzat előtt álló feladatokról kezdett beszélni: „Fátylat kell borítani a múltra teljesen, új gondolkodással kell azokat a forrásokat használni, amivel előrelépést tudunk biztosítani mindazoknak, akik ezt várják” – kezdte Hegedüs István – számolt be az eseményről a HírTV.

hirdetés

Ez viszont eléggé kiakasztotta a képviselőket, akik azt is szóvátették, hogy Mohácsra, az istenhátamögé szervezte Hegedűs az ülést.

Olyannyira paprikás lett a hangulat, hogy az elnök 30 perc szünetet rendelt el – de ez csak olaj volt a tűzre. Többen leléptek, egy nő viszont féktelen haragjában még a televízió egyik munkatársát is jól gyomorszájon vágta. Az erről készült videót ide kattintva lehet megnézni. (01:56-nál somfordál oda a technikushoz a nő.)

A cigány önkormányzaton belül azóta nagy a feszültség, hogy a testület egykori elnöke, a miniszterelnöki biztos Farkas Flórián nem tud elszámolni a Híd a munka világába roma felzárkóztató program pénzköltéseivel. A projektre összesen 5 milliárd forint állt rendelkezésre.

(via HírTV)

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter