Ez a férfi támadt rá egy fiatal nőre a pécsi belvárosban

rabló

Kirángatta a kezéből a táskáját, de úgy tudni, meg is akarta erőszakolni. A fiatal nő nem hagyta magát, a férfit most keresik. Egy térfigyelő felvette.

A rendőrség közleményben kéri a lakosság segítségét. A férfi hétfő hajnali 3 óra körül a Köztársaság téren megtámadott egy 26 éves nőt, és kitépte a kezéből a táskáját. Úgy tudjuk a férfi, megpróbálta megerőszakolni a fiatal színésznőt, de ő nem hagyta magát. Ekkor tépte ki a kezéből a táskát és elrohant vele.

hirdetés

– Rettenetes orditozásra ébredtünk fel, egy fiatal lány kiabált, hogy segítség – mondta az OK!PÉCS-nek egy környéken lakó. A. Réka azt mondta, a barátja kinézett és még látta a menekülő lányt. – Hiába kiálltott utána, hogy álljon meg, jöjjön be, a nő csak menekült, rohant tovább, láthatóan halálra volt rémülve.

A férfi 30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, átlagos testalkatú. Rövid, sötét haja van. A bűncselekmény elkövetésekor fehér színű sportcipőt, világos térdnadrágot és világos rövid ujjú, hátán feliratos inget viselt. Aki felismeri, hívja a rendőrséget.

urania_roadbloc_02

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter