Facebookon szájkaratézik a pécsi Jobbikos és a Fideszes képviselő

Az egyik fizetett hirdetésben panaszkodik, a másik nyilvános posztban hazugozza le. 

A Jobbikos képviselő, Fogarasi Gábor a PécsiStop-nak adta be, hogy “1 millió forintba kerül Fodor (Ibolya) új tisztsége”, már amennyiben megválasztják persze – de ezt nem tette hozzá. (A Fodor Ibolya sztorival, vagyis, hogy a botrányhős, újságírókat buzizó, alkoholistázó és fenyegető, sikkasztásban való bűnsegédként elítélt képviselő lehet-e a Pécsi Értéktár Bizottság tagja, vagy sem; mi a Közgyűlés döntéséig nem foglalkozunk. Addig ugyanis ez nem több egy vágynál, amit a polgármesternek kell felterjeszteni a Közgyűlés elé. Ha viszont a képviselők döntenek az ügyben, visszatérünk rá. Legfőképpen akkor, ha rá is bólintanak –  a szerk.)

hirdetés

Erre a hírre ugrott rá Hári József Fideszes képviselő a Facebookon, ugyanis úgy vélte, őt is megszólították a cikkben. A szájkarate viszont nem ezzel kezdődött, hanem Fogarasinak ezzel a posztjával, amit meg is hirdetett:

Fogarasi poszt1

hirdetés

Ebben azt írja, hogy mivel elsőre a Fideszes bizottsági elnök nem tudott keresztülvinni egy döntést, mert nem volt többsége, újból napirendre vette az ügyet, amikor már megvolt a fideszes többség.

Hári viszont ezzel a possztal riposztolt, szerinte ugyanis a Jobbik csak azt felejti el közölni, hogy miről is kellett dönteni.
hári 1 poszt
– A város több klubbal is összefogva sikeresen javítja fel, teszi szebbé, használhatóvá a város iskoláinak tornacsarnokait, de leginkább azok széthasznált padozatát…Nos most is egy ilyen ügy került a bizottság elé…konkrétan a város a PVSK segítségével rendbe teszi a volt Petőfi u. iskola tornacsarnokát…3 fideszes ezt támogatta…F.G. nem… – fejtegei Hári.
Hári egyébként azt állítja egy másik nyilvános posztban, hogy a második bizottsági helyért, amire Fogarasi hivatkozik ( és amit éppen Fodor Ibolyától “örökölt” meg), egy fillért sem vesz fel.
hári poszt2
Szóval egyelőre 2:2 a meccs állása, legalábbis verbálisan.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter