“Farkas Flórián és bűnszervezete összeült, és megvitatták, hogy ki legyen újra a maffiavezér!”

Ez a véleménye Bogdán Lászlónak, a baranyai Cserdi polgármesterének arról, hogy a több milliárd forintos machinációval megvádolt Farkast “szavazta meg száz senki” újra a Lungo Drom elnökének.

Farkas Flórián az egyetlen ember, aki meggátolja a cigányság felemelkedését – jelentette ki a Baranya megyei Cserdi település polgármestere a HírTV Newsroom műsorában szerda este.

Bogdán László azt mondta,

hirdetés

a Lungo Drom nem egyenlő a magyar cigánysággal.

A településvezető szerint nem lehet tudni, kik azok, akik újabb öt évre a szervezet elnökévé választották Farkas Flóriánt a hétvégén.

„Ez a száz valaki, …senki, akiről senki semmit nem tud, megszavazta ezt a lehetetlen helyzetet. Lehetetlen helyzetbe hozzák a magyarországi cigányságot,

lehetetlen helyzetbe hozzák az országot, és megy a mutyizás, a pénzlenyúlás, a mosoda.

Ebbe nem fér bele a tisztességes cigány mentalitás, és az általánosításokat erősítik. Ma Magyarországon Farkas Flórián egyetlenegy gátló tényező, aki a cigányság felemelkedését igazán meg tudja gátolni, mert a többségi társadalom nyilvánvalóan elzárkózik mindenféle cigánykérdéstől.

Azt gondolják, hogy minden cigány olyan, mint a Farkas Flórián”

– mondta Bogdán László.

Kamuküldöttek kamugyűlésen választották újra Farkas Flóriánt a Lungo Drom elnökének – állítja Lakatos Oszkár.

A szervezet Heves megyei elnökét nem hívták meg a tisztújításra, ahogy a többi, Farkassal szemben álló vezetőt sem, így pedig, mint kiderült, mandátumukat is elvesztették a szervezetben. Lakatos szerint a Orbán Viktor azért nem engedi el Farkas kezét, mert akkor fideszesek is lebuknának az Országos Roma Önkormányzat visszaéléseivel kapcsolatban.

Az ügyekkel egyébként a hatóságok nem nagyon foglalkoznak

magyaráza a HírTV-nek Lakatos, aki szerint politikai nyomásra nem vizsgálják Farkas Flórián milliárd machinációit.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter