Ezt feltétlenül olvassa el az, aki nekivág a pénteken startoló PEN-nek!

Kisokos röviden!

Komplett kis Kisokossal készültek a szervezők a PEN-re, itt lehet átnézni.

hirdetés

Először is kell ugye a jegy a bejutáshoz. Még van pár darab, szóval lehet vásárolni. A készpénzes jegyelővétel április 28-án 18.00-ig működik, az online értékesítés a készlet erejéig folyamatos.

A jegyvizsgálás a vásárlás utáni visszaigazoló e-mailben küldött elektronikus jegyen található vonalkód ellenőrzését jelenti. Az elektronikus jegyet jól láthatóan kell kinyomtatni és nagyon kell vigyázz rá, hogy a vonalkód ne mosódjon, kenődjön el, különben a jegyérvényesítés nem lehetséges.

Vigyázz a kamu jegyekkel, csak a hivatalos értékesítési csatornákon vásárolt jegyek jelentenek garantált bejutást!!!!

Akinek kedvezményes jegye van, az CSAK úgy jogosít belépésre, ha hitelt érdemlően igazolni tudja a kedvezményre való jogosultságot. Amennyiben ezt nem tudja megtenni, a helyszínen kiegészítő jegyet kell vásárolnia a belépéshez. Az aktív (nem passzív) hallgatói jogviszony igazolása érvényes diákigazolvánnyal, vagy iskolalátogatási igazolással lehetséges, máshogyan sajnos nem!

Érdemes időben érkezni, mert hosszú sorra kell számítani. Akinek már van elővételes jegye, azt minden nap már 15.00-tól karszalagra válthatja a főkapunál.

A PEN-nek van házirendje is, érdemes csekkolni.

Éjszakai buszmenetrend és a hivatalos műsorfüzet innen szedhető le.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter