Fullos magánklinika lesz a Hotel Kikeletből Pécsen

A Da Vinci Magánklinika vette meg a csaknem egy éve bezárt Hotelt. Mindezt a közösségi oldalukon is bejelentették.

pecs-furdo-hotel-kikelet-pecsi-furdo-banner

hirdetés

Azt írják:

“A klinikánkhoz forduló páciensek számának folyamatos emelkedése mellett elértük kapacitásunk határát. A műtétek számának növekedése következtében betegágyaink foglaltsága már közel 100%-os, az ambuláns vizsgálatok száma a múlt év végén meghaladta a havi 2000-t.

A növekedő igények és a fejlesztés lehetősége miatt a szomszédos Kikelet Hotel megvásárlása mellett döntöttünk.

Aláírt szerződésünk értelmében február 1.-től birtokba vesszük az épületet és az azt körülvevő területet.

Pácienseink és hozzátartozók számára hotel részleget, 16 rendelővel rendelkező ambulanciát és irodákat szeretnénk kialakítani.

Tervezzük a wellness részleg működtetése mellett gyógytornaterem kialakítását, fizioterápiás kezelések indítását. A Pécs egyik legszebb étteremét és teraszát a Da Vinci páciensei mellett a nagyközönség részére is szeretnénk megnyitni.

A tervezés, engedélyezés, építkezés, berendezés szakaszai után – reményeink szerint- az év második felében már itt is fogadhatjuk a hozzánk fordulókat.”

Lapunkban 2015 szeptemberében írtunk arról, hogy családi okok miatt próbálta az elmúlt években eladni a tulajdonos a patinás szállodát, de nem jött össze, ezért végleg bezár.

Lehúzta a rolót a Hotel Kikelet Pécsen – OK!PÉCS

A szálloda tulajdonosa, Scheffer Ferenc azt mondta, végleg bezár, hacsak valaki meg nem veszi a 12 ezer négyzetméteres, patinás hotelt. Három éve hirdeti már, de eddig senki nem akadt, aki befektetne vagy fantáziát látna a 32 szobás, wellnessel, kültéri medencével bíró hotelbe.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter