Gázszivárgás miatt lezárják a Magaslati utat szerdától

Az E.ON gázszolgáltató egy rutinvizsgálat során gázszivárgást észlelt a Magaslati úton, a hibát szerdán kezdik kijavítani, ezért forgalomkorlátozásra kell számítani. A hibás szakasz kicserélése nem oldható meg az út lezárása nélkül, ezért a Magaslati utat a Hunyadi utca és a Szőlő utca között október 7. és október 9. között teljes terjedelmében lezárják – közölte az önkormányzat közleményben.

A teljes útlezárás idején nyugati irányból a Szőlő utca felől érhető el a Magaslati út autóval, keleti irányba a Tettye tér – Havihegyi út – Wass Albert út felé érdemes menni.

hirdetés

A buszmenetrendi változásokról (31, 32y, 33) a www.tukebusz.hu oldalon és az érintett megállóhelyeken, illetve a 72/224-654-es telefonszámon lehet tájékozódni. A járatok a “Szőlő utca” megállóhelyet a lezárás ideje alatt nem érintik.

Az autóbuszok zavartalan közlekedésének biztosítása érdekében, a Tettye utcában parkolást egy oldalra korlátozzák.

A teljes lezárással érintett szakaszt várhatóan a hétvégén, október 10-től korlátozásokkal már használhatják a közlekedők.

A lezárással összefüggésben érintett területen a közlekedés zökkenőmentes biztosításában a rendőrség aktívan közreműködik.

A hulladékszállítás a lezárás ideje alatt a érintett utcákban zavartalan lesz.

A munkálatok elvégzését követően az E.ON gondoskodik a felbontott burkolat helyreállításáról, a környezet rendezéséről az eredeti állapotnak megfelelően. Az aszfaltozás várhatóan a jövő hét során fejeződik be.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter