“Gondos kezek szedték szét” a pécsi Dóm Vendéglő fa galériáját?

A volt Murphy’s Pub tulaja kiakadt, és egy posztban teszi helyre a pécsi sajtót.

Volt ugye EZ A SZTORI, hogy szétkapták a Dévényi Sándor tervei alapján készült, és egyébként a turisták számára is népszerű fa galériát a pécsi Dóm Vendéglőben. A Holding – mint a hely tulajdonosa nyomoz, hogy ezt mégis hogyan, most azonban Vörös Ferenc, a Dómot is üzemeltető vállalkozó megszólalt. A Facebookon közzétett bejegyzésében azt írja, hazugság, hogy csak úgy szétfűrészelték volna az értékes fa galériát.

hirdetés

Szerinte (pontos idézet következik):

1, Nem barbár módon, nem fűrészelték darabokra hanem gondos bútorasztalos munkával szétszedték,leraktározták majd gondosan előkészített új helyszínen ügyes kézimunkával összeszerelik.

2,Mivel a pécsi király utca üresen árválkodik idestova 10 éve ezért született a tulajdonosi döntés hogy a jobb sorsa érdemes “Dóm faragvány” méltó helyen mutassa meg magát mint egy turisztikai desztináció.

3,Kimondottan örülnék ha a helyi sajtó orgánumok leszállnának a Murphy’s és a családom névhasználatáról,mivel folyamatosan valótlan tényeket közölnek ezáltal súlyosan sértik a személyi jogainkat . És most rendkívűl finom voltam.

Itt van a poszt egyébként:

A városi szenny lapok bértollnokai újjab egyoldalú cikket közölnek a sajátságos stílusukban 1, Nem barbár módon, nem…

Közzétette: Vörös Ferenc – 2016. február 4.

Kérdéseinkkel megkerestük a Pécs Holdingot is, amint válaszolnak frissítjük a cikket.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter