Ilyen nincs, de mégis van: Guiness rekordra készül a komlói bugyiboltos!!!

Fotó: Tumbász HédiFotó: Tumbász Hédi

Az első Big Brother egykori sztárja, a Tünde Fehérnemű Üzlet élő legendája és rokkantnyugdíjas Pongó újra a reflektor fénybe kerülhet! Ezúttal azt találta ki, hogy 56 órán keresztül fog gyúrni. Akkora király, hogy még a polgármestert is behúzta a buliba.

A Guinness szabályok szerinti hivatalos rekordkísérletet hajt végre május 8-ai kezdettel Lassan Zoltán (országosan ismert becenevén Pongó) Komlón. A világon elsőként 56 órán keresztül fog edzeni, mindössze óránként 5 perces szüneteket tartva. Amikor ezt a sajtóközleményt olvastuk, azt hittük, vicc! Nem az. Pongót küldetés hajtja.

Lassan Zoltán azért vállalkozott az embert próbáló kísérletre, hogy felhívja a figyelmet a mozgás fontosságára és közösségé kovácsolja a sportkedvelőket, akik a komlói Tenkes Fitness sportközpontban csaknem három napon keresztül szurkolhatnak neki.

– A látogatók számára ez egy három napos mulatság lesz, hiszen a kísérletem alatt a szurkolás mellett étel- és italkóstolókkal, valamint táncelőadással is várjuk az érdeklődőket. Egy ekkora kihívás előtt természetesen szerényen fogalmazok, de a napi 8-10 órás edzéstervemnek köszönhetően bízom benne, hogy sikerrel fogok járni – mondta Lassan Zoltán.

A rekord hitelességét szavatoló bírák mellett két orvos is jelen lesz a kísérlet teljes ideje alatt, hogy az extrém sportteljesítmény ne jelenthessen veszélyt Zoltánra nézve.

Pongót fullban támogatja Komló polgármestere, Polics József is – adta hírül a közlemény.

Lassan Zoltán rekordkísérlete pénteken 18:30-kor kezdődik a Tenkes Fitness sportközpontban, melyre elővételben lehet jegyet venni ott, vagy a Tünde Fehérnemű Üzletben, amely a Berek u. 2/B címen található.

Akinek kimaradt az életéből Pongó, annak itt egy remek kis összeállítás arról, hogy mekkora sztár is volt a komlói bugyiboltos.

MONDD EL, NE TARTSD MAGADBAN A VÉLEMÉNYED!

Facebook

Twitter