Gyerek is megsérült a mágocsi autóbalesetben

A baleset egy útkereszteződésben történt, a helyszínt a mentés idejére teljes szélességében lezárták. A mentőszolgálat sajtóügyelete közölte: a súlyosan megsérült tíz év körüli gyereket mentőhelikopter vitte kórházba, rajta kívül egy ember súlyos, kettő könnyű sérülést szenvedett.

Egy személyautó tehergépkocsinak és villanyoszlopnak ütközött szerda reggel a Baranya megyei Mágocson. Négy ember, köztük egy gyerek megsérült a balesetben, a baleset miatt szünetel az áramszolgáltatás – tájékoztatott a katasztrófavédelem a honlapján.

hirdetés

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye szerint a baleset egy útkereszteződésben történt, a helyszínt a mentés idejére teljes szélességében lezárták.

A mentőszolgálat sajtóügyelete közölte: a súlyosan megsérült tíz év körüli gyereket mentőhelikopter vitte kórházba, rajta kívül egy ember súlyos, kettő könnyű sérülést szenvedett.

A Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról számolt be, hogy a 2500 lakosú településen a baleset miatt 275 fogyasztási helyen szünetel az áramszolgáltatás. Az szolgáltató tájékoztatása szerint körülbelül öt óra alatt tudják kicserélni a megrongálódott tartóoszlopot, addig áramszünet lesz – írták.

(MTI)

(Címlakép illusztráció.)

 

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter