Ha most eszel egy pizzát, azzal sok embernek segítesz!

A Bázis Addiktológiai Szolgálatának alkoholizmusból menekülő páciensei megragadták a sütőlapátot! Az egyedi kezdeményezést csak támogatni tudjuk, nemsokára pedig már nyomhatjuk is az arcunkba a józanodó szenvedélybetegek legjobb pizzáit!

hirdetés

Egy nem mindennapi kezdeményezés eredményeképp egy lerúgott kertvárosi kocsma helyén július 1-én megnyílik a Pizza Bázis, a Bázis Addiktológiai Szolgálat pizzériája.

Horváth Tibor, a szolgálat szakmai vezetője lapunknak elmondta, hogy az egyedi pizzériában egy profi pizzaszakács-múlttal bíró támogatójuk rakta össze a kizárólag minőségi, helyi alapanyagokból készülő pizzák receptjét, melyeket olyan józanodó, józanodni akaró alkoholbetegek készítenek majd el a kajás pécsieknek, akik ezen a helyen nincsenek olyan kísértéseknek kitéve, melyektől újra a pia után néznének (mint mondjuk egy kőműves meló során).

11058754_1018075991544380_8014625967929022617_o-1

Nemcsak új szakmát jelent ez számukra – amit egyébként egy tanfolyamon rendesen ki is tanultak -, hanem új lehetőséget arra, hogy normális, tiszta életet kezdjenek.

A pizzakiszállításból megtermelt profitot a Bázis visszacsurgatja olyan tevékenységeik és szolgáltatásaik fejlesztésébe, mint pl. a nágocsi rehab intézet, vagy a pécsi Tiszta Ház-projekt. A bevételt mindemellett közösségi és jótékony célokra költik, szóval a héten minden jóérzésű pizzára éhes pécsi látogasson el a Pizza Bázis honlapjára és tankoljon fel!

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter