Ha a Punnany Massif dobosa kunyerálna pénzt az utcán, akkor ne adjon neki senki!!!

Mert Ő nem a Punnany Massif dobosa – figyelmezteti a rajongókat a pécsi együttes a Facebookon.

A zenekar azt írja, hogy

hirdetés

“Figyelem, szolgálati közlemény következik! Ő a dobosunk, a Czimi, anyakönyvezett nevén Csaba Czimerman. Tehát ez az ember, itt a fotón. Namost van egy csávó, aki nem a Czimi, és ebből kifolyólag nem is a dobosunk, viszont ennek ellenére azt állítja magáról, hogy de.

És ezen az alapon jóhiszemű és jófej punnany-rajongókat húz csőbe, pénzt kunyerál buszjegyre, piát cigit stb lejmol, beavászkodik random emberek bulijaiba, elvitetimagát ából bébe stb., szóval vígan (vissza-) éldegél és közben éget minket országszerte.

Amikor az első ezzel kapcsolatos megkeresést kaptuk, még nem vettük komolyan, aztán a másodikat se, de már a sokadiknál tartunk és mostanra már bosszant a dolog, meg aggódunk, hogy ne szopassa már a barátainkat, rajongóinkat egy ilyen kókler.

Szóval ha te vagy az a hülyegyerek, aki Cziminek adja ki magát, akkor szépen kérünk csavard le magadat, csíborodjál, szűnj meg, érted, lépj ki a képből, mert már nekünk kellemetlen.

Ha pedig legközelebb épp Titeket találna be ez az idióta, nyugodtan küldjétek el valami kellemetlen helyre, a nevünkben is!

Kössz a figyelmet :)”

Tehát Ő az igazi dobos:

Punnany Massif

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter