Hadházy gyávának és megalkuvónak nevezte az LMP-s Keresztes László Lórántot

Vagy az LMP-t nevezte annak, a szöveg ugyanis így is-úgy is érthető.

Durván beszólt a pécsi Keresztes László Lórántnak elődje: Hadházy Ákos saját közösségi oldalán. Gyakorlatilag

hirdetés

gyávának, megalkuvónak és farokcsóválónak nevezte a pécsi politikust.

Budapest, 2018. szeptember 4. Keresztes László Lóránt, az LMP új frakcióvezetője (elöl) sajtótájékoztatót tart az Országgyűlés Irodaházában 2018. szeptember 4-én. Mellette Demeter Márta, Schmuck Erzsébet és Csárdi Antal frakcióvezető-helyettesek (b-j). MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Budapest, 2018. szeptember 4.
Keresztes László Lóránt, az LMP új frakcióvezetője (elöl) sajtótájékoztatót tart az Országgyűlés Irodaházában 2018. szeptember 4-én. Mellette Demeter Márta, Schmuck Erzsébet és Csárdi Antal frakcióvezető-helyettesek (b-j).
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

“Nehéz ezt kimondani, de az LMP-ből egy gyáva és megalkuvó párt lett. Elmondja az utódom, hogy a Sargentini jelentést nem tudja cáfolni, de mégsem fogják megszavazni. Emögött persze egyetlen félelmük áll: rettegnek attól, hogy a kormánypropaganda majd nemzetárulónak nevezi őket és esetleg legközelebb nem közöl nagyinterjút az Elnök Úrral a Magyar Hírlap. Ahelyett, hogy küzdenének ellene, lefekszenek a propagandaszörny előtt, hanyattvágják magukat, felteszik a lábukat és lihegve csóválják a farkukat. Pedig csak annyit kellene elmondani: a Sargentini jelentésért mindannyian felelősek vagyunk. A kormány azért, amit tett. Az ellenzék azért, mert hagyta. A problémáinkat nem Európa fogja megoldani, de ha ilyen ellenzékünk lesz, akkor biztosan nem is mi.

FRISSÍTÉS: Nagy örömmel olvasom viszont, hogy Szél Bernadett nyíltan elhatárolódott az LMP döntésétől. Respect!”

– írta posztjában.


OK_TAMOGATAS_BANNER

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter