Hajléktalan haverja verte halálra a pécsi férfit

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki pár nappal ezelőtt agyonvert egy férfit a pécsi belvárosban.

Kiderült, hogy a férfit egy 54 éves haverja, és egyben lakótársa verte össze szombat hajnalban. Annyira megverte, hogy a 44 éves férfi végül belehalt a sérülésekbe, a saját ágyában fulladt bele a vérébe.

hirdetés

– Hallottam a hörgéseit és a nyöszörgését, de nagyon részeg voltam, ezért mozdulni sem tudtam. Reggel nem éreztem a pulzusát. Nagyon megijedtem, ezért otthagytam és kiültem a Király utca sarkára, ahol mindig szoktam lenni – mondta korábban a Pécsmának a meghalt férfi lakótársa, B. György, aki akkor még azon kesergett, hogy két hónap után újra az utcán kell aludnia.

– Az 54 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásakor részletes beismerő vallomást tett. Ellene őrizetbe vétele mellett halált okozó testi sértés elkövetése miatt nyomoznak a rendőrök, és kezdeményezték előzetes letartóztatását – közölte a rendőrség.

hirdetés

Az agyonvert férfit, S. Attilát jól ismerték az éjszakában, évekkel ezelőtt sokan tartottak tőle – és testvéreitől. Az utóbbi időben már “nem volt aktív”, visszavonult, balhéi sem voltak, noha a rendőrség rendszer vendég volt abban az alsóhavi utcai önkormányzati lakásban, ahol a férfi és lakótársai éltek.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter