Hajtóvadászat Pécsváradon: 12 órát kapott az adventi gyertyát lenyúló tolvaj

A település polgármestere Facebookon üzente meg “az idiótának”, hogy “személyesen szégyeníti meg”, ha nem viszi vissza időben a gyertyát.

Kis város, kis hír: lázban ég Pécsvárad, ugyanis valaki ellopta az egyik adventi gyerytát, így most a négy helyett csak három van.

hirdetés

A polgármester viszont nagyon felhúzta magát a lopáson és ezt nem is tartotta magában. Azt írta a közösségi oldalán, hogy

“Ugye milyen szép is a város Adventi koszorúja? Vajon mi a probléma a képpel?
Hát igen, ismét bebizonyosodott, hogy vannak közöttünk idióták is! Nem tudom kinek volt szüksége egy gyertyára, amit csak így lehetettt beszerezni!? Remélem nagy boldogság és szeretet közepette fogja meggyújtani!

Az ünnepekre való tekintettel adok az illetőnek 12 órát, hogy visszategye az, egyébként megáldott gyertyát! Amennyiben nem történik ez meg, úgy a kamerák képei alapján fogom személyesen feljelenteni, majd megszégyeníteni nyilvánosan az “illetőt”!

Ha egyébként ilyen dologra van valakinek szüksége, jöjjön, személyesen adok neki, de kérem ne tegyük tönkre a városiak ünnepét és hangulatát! Ja és az enyémet se! (Nem önzőségről mondom). További kellemes napot mindenkinek, és megértést a józan és ünnepekre készülődő polgároktól, hogy ilyen ügyben kellett zavarnom Önöket!”

Adventi gyertya

Tehát ma éjfélkor lejár a határidő, utána nem tudjuk, mi lesz!

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter