Halott Pénz kedvenc divatmárkája nyit üzletet a pécsi belvárosban

Mégpedig pénteken, a Széchenyi téren.

A Dorko (DRK) divatmárkáról van szó, ami az egyik leginkább felívelő, menő, hazai brand. Olyan hazai sztárok álltak a DRK mellé Halott Pénzen túl, mint például a Cloud9+, BRAINS, Bercsényi Balázs, pécsi de New Yorkban élő tetoválóművész.

hirdetés

Különleges tervezésű ruháik, cipőik, táskáik, sapkáik és kiegészítőik vannak, a képre kattintva lehet böngészni a kínálatot, vagy holnap személyesen is lehet csekkolni a Széchenyi téren.

17021760_1244458119004772_5168051488226211050_n

A pécsi boltnyitásnak íventje is van, ITT vannak a részletek.  Jó bulinak ígérkezik egyébként, az első 30 érkező 5 000 ft értékű vásárlási utalványt kap!

19 órakor kezdődik a DRK STORE pécsi megnyitója a Széchenyi téri üzletben, de utána koccintani is lehet 20 órától a Corso Bistro-ban. Ha pedig ez sem lenne elég, akkot 23 órától egy hatalmas bulira várnak mindenkit a szervezők a Pécsi Est Caféba.

Külön érdemes említeni, mert talán trend lesz belőle, hogy városi cég ingatlanjában nyílik a üzlet, azt ugyanis a Pécsi Vagyonhasznosító (egykori Pécs Holding) adta ki. Hosszú idő óta ez az első olyan komoly divatmárka, ami nem az Árkádot választotta, hanem a pécsi belvárost.

Ilyenből még százat!

Limitált Pécs kollekció

A nyitás alkalmából egyébként limitált, Pécs kollekcióval is készült a márka, de hogy mi ez pontosan, az egyelőre titok – tudtuk meg.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter