Hamarosan lemond Páva Zsolt?

Pécs polgármestere egészségügyi okok miatt távozhat a hivatalából – terjeszti több forrás is a legfrissebb pletykát. 

Hetek óta tartja magát a legújabb szóbeszéd a városban arról, hogy hamarosan le fog mondani Páva Zsolt egészségügyi okok miatt. Persze “valójában” nem ez az igazi ok, hanem más – mondják a jól értesültek. Erről a “másról” viszont több pletyka is kering, még egyetemi, vállalkozói, értelmiségi körökben is. Van aki szerint azért mond le, mert:

hirdetés
  • elvált és titokban akarja tartani
  • eltitkolt kapcsolatból született gyermeke, és el akarja titkolni
  • elköltözik külföldre (itt több országot is tudni vélnek a források)
  • csődveszély fenyegeti a várost, és ez az ára az állami segítségnek (mert Orbán Viktor utálja Pécset és Pávát)
  • tényleg beteg, de titkolja
  • nyugdíjba akar menni

A Városháza múlt heti érdeklődésünkre azt közölte, hogy nem igaz a szóbeszéd, “Páva Zsolt továbbra is legjobb tudása szerint végzi a munkáját, és a jövőben is ezt teszi majd. Egészségi állapota kiváló, rendszeresen sportol is, és csak három nő van az életében: a felesége és két lánya.”

Hozzátették azt is, hogy most, amikor az elmúlt évek “tervei és komoly előkészítő munkái után szinte naponta indulnak el az új fejlesztések Pécsett, a polgármesternek több dolga van, mint bármikor ezelőtt”.

hirdetés

Az új gyerek már régi pletyka Páva Zsoltról

Legutóbb 2015-ben indult el egy nagyobb pletyka-hullám Páváról, akkor szinte tényként beszéltek arról, hogy válófélben van, és az új asszonytól már gyereke is született.

– Az jó jel, hogy sokan még kinézik belőlem ezt a bravúrt, ez legyezgeti a hiúságomat. Ezentúl sokkal lelkesebben fogok futni a Mecseken, mint eddig, mert ezek szerint mégis csak látszik az edzések eredménye, jót tesz az állóképességemnek – kommentálta akkoriban a pletykát.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter