Hamburgerséget alapított a mulatós baranyai polgármester

Egy rendőrautóra megszólalásig hasonlító “hamburgerséggel” szállítja a harapnivalót Alpár György Harkányban. Ezzel újra nagyot alakított a Drávaszerdahely polgármestere. Megteheti, a falu ugyanis annyira tele van pénzzel, hogy minden ökörségre jut idő és energia. Íme, itt a legújabb!

 

hirdetés

A polgármester már több poénbombát robbantott, most nemrég megnyitotta harkányi hamburgerezőjét, teljesen eredeti dizájnnal. Egy fehér Fiat Bravot matricázott fel úgy, mintha egy rendőrautó lenne, csak a feliratokat cserélte ki. Így, ha nem az írásra koncentrálunk, akkor simán rendőrautónak nézhetjük a Hamburgerség autóját.

alpár2

– Régóta terveztem egy hamburgerezőt, az ötlet, olyan hirtelen jött mint máskor. Átugrottam kajálni Harkányba a falumból, amikor kijöttem egy cigire, elgurult előttem egy járőr autó, akkor rögtön tudtam, hogy ez lesz a tuti dizájn – mondta lapunknak a polgármester, aki szerint az ő futár autója és a rendőrautó között sok hasonlóság nincs. Önök szerint?

hamburgerseg2

A rendőrök lapunktól értesültek az újabb poénról, ami szerintük baromira nem vicces, hanem inkább megtévesztő, ezért intézkedni fognak az ügyben – közölték. Ez egyelőre annyit jelent, hogy először a Baranya Megyei rendőr-főkapitányság jogásza dönt, hogy mit kezdjenek a harkányi Hamburgerség „járőrautójával”.

Hatalmas bulit csapott a drávaszerdahelyi polgármester – OK!PÉCS

Luxusautó, nők, tánc. Alpár György ex-fideszes, de legutóbb már függetlenként megválasztott polgármester olyan mulatós kilpet rakott össze, hogy a fal adja a másikat.

Alpár György ex-fideszes, de legutóbb már függetlenként megválasztott polgármester először faluját adta örökbe, majd mulatós sztárként robbant be a könnyűzenei piacra „Nagyon Baba” videoklipjével. A csóró falu 2012-ben megütötte a főnyereményt, amikor megépült a falu határában Földgázszállító Zrt. nemzetközi mérőállomása, és ezzel évi 35 millió forint folyt be a falu kasszába, azóta szinte minden ingyen van a lakóknak.

Tavasszal fogyókúrát hirdetett a polgármester, és szószerint kilóra vette meg a falubelieket, akiknek a leadott kilók után 5000 forintot fizetett.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter