Havi 1 milliót bukott Tvrtko, amiért kirúgták?

Ezzel volt tele ma a sajtó egy része. Vujity szerint ez kamu, a januári fizetése csak 272.000 forint volt.

Havi legalább egymillió forintot bukik Vujity Tvrtko (43) azon, hogy nem volt képes betartani a játékszabályokat. A TV2 Mokka volt műsorvezetőjét múlt pénteken, azonnali hatállyal rúgták ki a csatornától, mert a reggeli műsor interjújában nem tudta palástolni Berki Krisztián iránt érzett megvetését – írta ma a Blikk, a hírt pedig számos országos médium átvette.

hirdetés

A lap szerint az lett Tvrtko veszte, hogy nem rejtette véka alá, mi a véleménye a szerinte teljesítmény nélküli celebről, és a beszélgetés közben beszólogatott a TV2 másik arcának. Névtelen informátorok szeirnt nem csak a rendszeres havi jövedelemtől esik el emiatt a népszerű tévés, de  végkielégítést sem kap, nem volt ugyanis alkalmazotti viszonyban a kereskedelmi tévével.

Tvrtko felhúzta magát a sztorin, ami ráadásul szerinte nem is igaz. A Facebbokon reagált a hírre:

A mai napon “neve elhallgatását kérő informátorra” hivatkozva megjelent, majd a fél magyar sajtó átvette a hírt,…

Közzétette: Vujity Tvrtko official – 2016. február 29.

Azt írta: “Sem sárdobálásra, sem nyilvános veszekedésre nem vagyok kapható. Bár csak rám tartozik, de a további találgatásokat megelőzendő, közlöm: 2016. januári fizetésem 272.000 forint volt, a többi is az egymilliós összeg 30%-a körül mozgott, az elvégzett munkák függvényében.

Ezúton kérem a “nevük elhallgatását kérő informátorokat”, hogy további hamis híreket ne generáljanak. Tisztelettel gondolok a TV2-re, mely csatorna életem egyik legfontosabb része volt és maradt.”

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter