Hihetetlen: elkapták a zsaruk a pécsi szalonna tolvajokat

Akik egy tök részeg hajléktalantól lopták el a vacsira szánt húsdarabot.

Elrabolt szalonnája miatt retteg egy pécsi hajléktalan – írtuk meg még februárban, akit már többször megfenyegettek a támadói, hogy vonja vissza a feljelentését. A rablók egyébként akár 8 évet is kaphatnak. 

hirdetés

Lászlót (45) érzékenyen érintette, amikor elvették tőle 400 forintos vacsoráját. A férfi kis darab szalonnájával üldögélt a járda szélén a Támasz Alapítvány Dugonics utcai nappali melegedője előtt, amikor rátámadtak.

csoves

– Részeg voltam egy kicsit, amikor jött valaki, fellökött és a szatyromból kivette a szalonnámat, amit vacsorára akartam megenni. Láttam, ahogy elfutott vele. Nagyon szomorú voltam, mert aznap üres gyomorral feküdtem le – mondta akkor lapunknak László, aki azóta már megbánta, hogy feljelentette a tolvajt. – Már többször megfenyegettek, hogy nagyon megbánom, ha nem vonom vissza a feljelentést – mondta a férfi.

Végül nem vonta vissza és nagyon jól tette.

– Pár nap alatt azonosítottuk a férfit, aki ellopta a szalonnát. K. Jánost gyanúsítottként hallgattuk ki, vele szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pécsi Rendőrkapitányságon – tudtuk meg a rendőröktől, akik vádemelési javaslattal lezárták és az ügy iratait megküldték az illetékességgel rendelkező ügyészségnek.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter