Hihetetlenül izgalmas lesz a 3. Made In Pécs Fesztivál január első napjaiban

Január első hétvégéjén újra megrendezik a Made in Pécs Fesztivált, vagyis a pécsi zenekarok fesztiválját. A fesztivál célja, hogy műfajtól függetlenül, professzionális körülmények között bemutatkozási lehetőséget biztosítson Pécs összes zenekarának. 

A koncertek a város 6 klubjában (Made in Pécs Café, Nappali, Pécsi Est, Szabadkikötő, Ti-Ti-Tá, Trafik) zajlanak párhuzamosan délelőtt 10 órától, a zenekarok 20 perces műsorral állnak a közönség elé.

hirdetés

2018-ban számtalan újdonsággal készülnek a szervezők

A fesztivált, január 5-én a Punnany Massif Akusztik című műsora nyitja egyedi helyszínen, a fesztiválra hangolt díszletben, látványvilággal.

Január 6-án, a fesztivál fő napján 118 pécsi produkciót láthat a közönség 6 klubban, 20 perces koncertekkel.

Ennyi helyi zenekar még soha nem lépett fel az országosan is egyedülálló pécsi fesztiválon.

Az első koncertek délelőtt 10 órakor kezdődnek, az utolsók pedig 23:50-kor.

A menet

A fesztivált ismert pécsi produkciók nyitják 10 órakor. Ebben a sávban lép fel Vince Aliz – Liza, Takáts Eszter, Rudán Joe, Sárközy Zoltán (30Y) és a Mongooz and the Magnet egy akusztikus műsorral.

Pécs Magyarország Liverpool-ja, ezért jön Liverpool is

Mivel sokan azt mondják, hogy Pécs a magyar Liverpool, a szervezők úgy döntöttek, 7 friss, érdekes és izgalmas zenekart hívnak meg egyenesen Liverpoolból. A 2018-as Made in Pécs Fesztiválon ezért fellép Joe Topping & Scott Poley, Vidar Norheim, a Strange Collective, a She Drew The Gun, a Chinsniffer, az Oranj Son és az a.P.A.t.T.

A liverpooli előadók és zenekarok olyan idősávokban lépnek fel, hogy mind a 7 produkciót meg tudja hallgatni az ínyencségekre nyitott közönség.

Made In pécs Feszt sajtótáj

Elektronikus zenei partik 

Pénteken este, szombaton pedig a koncertek végeztével új élet indul a fesztiválon. A város 6 klubjában kezdődnek elektronikus zenei partik, melyek többsége reggel ér véget. A pécsi dj-k mellett itt is felbukkan a liverpooli vonal, hiszen 4 dj-t hívtak meg Liverpoolból, hogy színesítsék a fesztivál éjszakai programját.

A teljes fesztiválra egyébként 6000 embert várnak a szervezők!

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter