Hitlerrel és a menekültekkel poénkodott a harkányi alpolgármester

Vagy ez az év (vidéki) médiahekkje – lesz, vagy tényleg továbbképzésre kellene küldeni facebookügyileg a politikusokat. 

Remmert Ferenc (Fidesz) Harkány második emberének sikerült ugyanazt a képet kiposztolnia közösségi oldalára, ami miatt a napokban tele volt az országos sajtó. Akkor ugyanis egy MSZP-s kollégája csinálta ugyanezt.

hirdetés

Sógor mszp

Sógor László, zuglói szoci képviselő szerint tévedésből került ki a Facebook-oldalára a menekülteket gyalázó fotó. Azt írta ezek után, hogy „Mai nap kiderült, hogy tévedésből megosztottam egy Facebook bejegyzést, amelynek tartalmával nem értek egyet és mélységesen elítélem. Egyben sajnálom, hogy figyelmetlen voltam.”

Éppencsak hogy elült a balhé, amikor a harkányi politikus dettó ugyanezt posztolta ki az oldalára. Természetesen “lebukott”, majd nem sokkal később Ő is elnézést kért. Így:

remmert poszt

Nem tudjuk, hogy ez egy tervezett médiahekk-e, aminek még lesz folytatása (mivel jobboldali körök szerint “olcsón megúszta” az MSZP-s képviselő a balhét és még csak le sem mondott), de gyanús, hogy szinte szóról-szóra, pontról-pontra lépte meg Remmert ugyanazt, amit szocialista kollégája. Ennyire hülye pedig senki nem lehet önmagától. Ha nem így van és  tényleg”véletlenül” posztolta a Hitleres képet, akkor viszont egy alapos továbbképzést javasolnánk facebookügyileg.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter