Hölgyek vigyázat: Igazi meglepetés lehet a CSIZMÁBAN!

A föld másik feléről is vezérelhető okos vibrátorok, ehető bugyi, bimbódísz, és Hancurpárbaj társasjáték – néhány a legsikeresebb Pécsen kelendő „felnőtt” Mikulás-ajándékok közül. És még nem mondtunk el mindent.

Megrohanták szexboltokat a városban, mindez a Miklós napnak köszönhető. A mikulás szexjelmez csak az egyik, ami igencsak kelendő a csokimikulások mellett. Sok apuka ilyenkor nemcsak a csemetékre gondol, hanem az asszonyra is, sőt sokszor több pénzt hagynak egy szexboltban mint az ABC-ben!

hirdetés

Év közben is van forgalom, de ami néhány napja beindult az mindent visz – tudtuk meg az egyik pécsi szex és erotikus kellék shop vezetőjétől. A szexi női mikulás ruha már szinte már mindenapos, de mégis rengeteg női csizmába tömködik bele. De mást is!

– Ilyenkor minden kelendő, ami piros, és belefér egy női csizmába. Rengeteg rezgő péniszgyűrűt és gésagolyót adtunk el, de vittek guminőket, művaginákat, ehető bugyikat és mellbimbó díszeket, rózsaszín, műszőrmével bevont bilincseket és pénisz korbácsokat is – sorolta lapunknak a szexbolt tulajdonosa, aki csak Intim Petiként ismerhetnek a pécsiek.

A férfi szerint minden jel szerint

„Mikulás estéjén rettentően megbüntetnek néhány  apukát és anyukát a városban”.

Meglepő, de a vásárók többsége nem fiatal, sőt sok 70-75 éves úr jár be segédezközökért, hogy egy kis potencianövelő tablettával megdobva brutális bulit rendezzen a nagyival.

Intim Peti mostanában videókon mutatja be a legmodernebb segédeszközeit közösségi oldalán, legutóbbi videójában az okostelefonnal is vezérelhető mini vibrátort reklámozza. Szerinte most ez a csúcs, mert bárhol is van az asszony a világban, az otthon maradt párja bármikor bekapcsolhatja azt…

Igazi siker a Hancúrpárbaj erotikus társasjáték is, nem győznek belőle eleget rendelni. A játék könnyebb bemelegítő feladatokkal indít, majd egyre erotikusabb és izgalmasabb részek következnek, melyek vége persze az AKTUS. Addig azonban TILOS elélvezni, és aki ezt megszegi, annak kötelező mindent megtennie, amit a párja kér tőle.

A tulajdonos szerint az igazi roham december 23-án lesz, mozdulni sem lehet majd a boltban, legalábbis az elmúlt években ez volt a példa.

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter