Hónapok óta nem tud Weisz Fanniról az anyja

Nagyon úgy néz ki, összevesztek. Fanni a Facebookon magyarázkodik a bulvárhírek miatt.

A Bors kezdett nyomozni Weisz Fanni után, miután hónapok óta nem hallottak róla semmit. Végül kiderítették, hogy sem az Ő, sem pedig az anyja mobilszáma nem él már. Végül Fanni barátját érték el, akivel megbeszéltek egy családi interjút.  Amikor azonban a fiú megtudta, hogy Fanni anyja is ott lenne, egyből lemondta az egészet.

hirdetés

– Ja, hogy az anyukájával is? – kérdezett vissza a férfi meglepetten, miközben még a hangszíne is megváltozott. – Na, most isten igazából mi külön utakon járunk Fanni édesanyjával kapcsolatban…

A lap újságírója próbálta nyugtatni Pétert, de a férfi ezek után mindent megpróbált, hogy kifaroljon az interjúból.

– Ezt a találkozót viszont nem tudom garantálni, sőt inkább azt mondom, nem fog működni.

A beszélgetésből kiderült, hogy Fanni és az anyja egy ideje már nem tartják a kapcsolatot, amit a modell anyja is megerősített.

Végre azt csinálja, amit Ő akar

Fanni a közösségi oldalán magyarázkodott a cikk miatt. Azt írta,

“Úgy látszik “sokakat” zavar,hogy önállóan is boldogulok,dolgozom,utazok és végre azt csinálom amit ÉN szeretek és jól érzem magam!
Köszönöm,hogy itt vagytok velem:)!”

Sőt egy kommentelőnek is válaszolt, megerősítve azt, hogy nagyon boldog!

“Jól vagyok, soha ilyen jól ,Nem voltam! Vannak barátaim és elérnek!!! Napi kapcsolatban vagyok velük, utazom, dolgozom, boldog vagyok !! Ezt kívánom mindenkinek! Jól esik itt az oldalamon olvasni a sok baráti kommentet. Mindenkinek köszönöm. Örülök , ha szerettek. Szeretlek Benneteket 

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter