“Hozzáértem egy koreai táncoslány fenekéhez” – írta a pécsi úszó, aki elnézést kér

Kenderesi Tamás

Véletlen volt, de tett egy meggondolatlan mozdulatot – írja Kendersei Tamás, aki személyesen szeretne elnézést kérni a nőtől, amiért megbántotta.

Facebookon jelentkezett a pécsi úszó, hogy tisztázza, mi történt Dél-Koreában, amiért nem engedik haza.

hirdetés

Tegnapi cikkünben megíruk: szexuális zaklatás vádjával hallgatta ki a rendőrség a pécsi bajnokot. Kenderesi ezt tagadja, és határozottan visszautasítja, de azt elismerte, hogy “tett egy meggondolatlan mozdulatot”. Posztjában azt írja:

“Sziasztok! Biztos vagyok benne, hogy mindenkiben rengeteg kérdés felmerült a koreai rendőrségi esetem kapcsán. A félreértések elkerülése végett szeretném megosztani, mi történt valójában. Szombat éjszaka, egy szórakozóhelyen a mellékhelyiségből visszafelé haladva a táncparkett felé hozzáértem egy, a pultnál álló koreai táncoslány fenekéhez. Meg sem álltam mögötte, talán egyetlen meggondolatlan mozdulatot tettem, ami miatt az érintett lány komolyan megharagudott, és feljelentést tett ellenem. A tisztánlátás végett szeretném leszögezni, hogy nem tapogattam, nem fogdostam a tömegben a 18 éves lányt. Megértve a helyzet komolyságát, teljes együttműködést tanúsítottam mindvégig.
A rendőrségen közölték, hogy az esetről a biztonsági kamera felvétele rendelkezésükre áll, igaz, ezt nekem nem mutatták meg. Ezek alapján őszintén bízom abban, hogy igazolást nyernek a szavaim, miszerint nem követtem el semmilyen súlyos vétséget. Azt viszont valóban meg kell értenem, hogy -minden szándékosság nélkül- megsértettem bizonyos erkölcsi normákat, amely a helyi értékrend alapját képezik.
A történteket sajnálom, a koreai lánytól szeretnék személyesen elnézést kérni, amennyiben valóban megbántottam. A szexuális zaklatás vádját viszont teljes mértékben visszautasítom.”

Kenderesi

hirdetés

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter