Idén nem koccint Weisz Fannival a köztársasági elnök

A pécsi siket szépség szépen lassan kiírja magát mindenhonnan? Barátai egyre inkább aggódnak Fanniért – írja a Bors.

Egyre több balhé van a gyönyörű pécsi modell körül. Nem rég írtunk arról, hogy hónapok óta nem beszél az anyjával, sőt még a nagymamája temetésére sem ment el. Most az derült ki, hogy idén szilveszterkor nem áll majd a köztársasági elnök oldalán a si­ket modell – értesült a Bors. Emlékezetes: tavaly szilveszterkor az egész országot meghatotta, hogy Weisz Fanni fordította jelbeszédre Áder János ünnepi beszédét, majd pedig együtt koccintottak az Új Évre. Idén ez már nem lesz így!

hirdetés

Erőszakos menedzser miatt buka a Pécs Arca szerepet? 

A lap szerint a szép fiatal lány környezetében élők nehezményezték, hogy Fanni ingyen vállalja a jószolgálati szerepléseket, holott akár gázsit is kaphatna a jeltolmácsolásért. Ezért lemondták ezeket. Fanni életébe az év elején belépett egy menedzser, bizonyos V. úr, aki úgy gondolta, kevés az a havi ötvenezer forint, amit Fanni Pécs városától kap mintegy támogatásképpen, melyért cserébe “Pécs Arcaként” jótékonysági akciókban vett részt, reprezentatív megjelenései voltak, plakátokon szerepelt.

A Bors úgy tudja, V. úr egyszerűen besétált a pécsi városházára és közölte: mától Fanni háromszázezret kér. A bejelentést zsibbadt és döbbent csend fogadta, majd egy nagyon udvarias polgármesteri “elbocsátó levél” pár nappal később. Erről lapunk is beszámolt:

Érzelmes posztban búcsúzott Weisz Fannitól Páva Zsolt – OK!PÉCS

A siket szépség mostantól már nem Pécs Arca! Na, de mi áll a háttérben?

Becsapják a lányt?

– Hogy megértsük azt, mi változott meg Fanni körül, érdemes belegondolni, hogy ez a lány a fogyatékossága révén egy komoly szűrőn keresztül érzékeli a világot – mondta az informátor a Borsnak. – Ő azt tudja, amit mondanak neki. Befolyásolható személyiség, aki rendkívüli módon kiszolgáltatott is a siketsége okán. Amikor minden percét az édesanyjával töltötte, akkor az ő szemén keresztül látta a világot. Amikor ez a V. nevű menedzser volt mellette, akkor pedig csak rá hallgatott. Most szerelme, Péter a füle és a szája is.

A bennfentes elmondása szerint már a V. menedzser-korszakban kezdődött az a folyamat, aminek végén teljesen elhidegült a fiatal lány a családjától. Állítólag addig mondták neki, hogy kihasználják őt, amíg végül elhitte. Ennek eredménye, hogy Weisz Fanni kitette a saját édesanyját valamennyi közös cégükből.

weisz fanni áderrel

Idén elmarad a koccintás is.

Sem Fanni, sem Áder nem akart nyilatkozni a “szakítás” okairól.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Facebook

Twitter